Hoppa till sidans innehåll

Pukebergs BK - Fotboll

Det Händer i Föreningen 

VM-festen är över och därmed också Pukes VM-tips. Precis som i Ryssland har det det varit spännande innan vi kunde kora vår mästare och övriga pristagare. Det har dock stått klart att det var några som hade rätt klart för sig hur VM-bollen skulle rulla och den riktiga dramatiken inföll sig därmed aldrig. Ola Isaksson har legat i topp under en stor del av turneringen och han släppte aldrig taget om bucklan. Ytterligare en handfull gjorde bra ifrån sig och var inte så långt ifrån segraren när det drog ihop sig. 

 

Vi gratulerar alla vinnare och inom några dagar Swishar vi över vinstpengarna. Men precis som i VM är det i första hand äran att bli VM mästare som betyder något. 

 

Det har varit många matcher och vi som rättat är säkert inte felfria. Ni som eventuellt känner att Ni skulle haft fler poäng och därmed tagit Er in som pristagare, topp sex ( av 67 deltagare). Vänligen hör av Er till This is a mailto link så ska vi självklart kontrollräkna och justera.

 

Nedan följer vinnarna som samtliga kom över 130 poäng. Övriga väljer vi att inte redovisa och vi i klungan får simultant lyfta på VM-hatten för våra vinnande VM-tippare.

     
 1.  OLA ISAKSSON  150P, 20% av totala insatser.
 2.  GARVIS  139P, 15%
 3.  HAMPUS JONSSON  138P, 10%
 4.  RICKARD FRANSSON  137P, 5%
 5.  WEINE  133P, 5%
 6. TONY JONSSON   130P, 5%
     
Bonuspriset 250 kr togs även det hem ac Ola I (flest rätt innan kvartsfinaler).

 

 

 

Senaste Resultad Div.4 Ö

 

Målgrisar 2018


--------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stadium_teamsales_login

 

Banner_Smålandsidrotten_1

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Vädergatan 27
38238 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 0481-130 41
E-post: This is a mailto link

Se all info