Hoppa till sidans innehåll

Spelartruppen 2018


Ytterligare ungtuppar har beslutat att framtiden är Pukeberg BK.

Både Ümer Nuri Ibo och Samuel Nilsson är egna produkter som gått hela vägen från pojklag till A-lag. "Omer" är ett forwardsämne med rätt instinkter. Med sin låga tyngpunkt, steg och sinne för mål finns alla förutsättnigar att blomma ut till skyttekung. Samuel hade ett skadedrabbat 2017 men har ändå hunnit visa att han är en mittfältsstrateg med både offensiva och definsiva kvaliteter. Finns mycket kvar att hämta och ingen blir förvånad om Samuels stora genombrott kommer 2018.

Ümer Nuri Ibo

Samuel Nilsson

 

Två riktiga profiler och sköna karaktärer i omklädningsrummet fortsätter sina karriärer i den Vita tröjan. Anton Arvidsson och Marcus "Chevski" Karlsson är viktiga att ha med på resan och tillför laget ingridienser som vi inte kan vara utan. Anton är kämpen och kaptensämnet som alltid ger allt för laget och sina kompisar, dessutom har han unika egenskaper på planen som vi behöver för att lyckas. Chevski är en humörspelare som i sina bästa stunder är magisk och i sämsta stunder bara är skön. Båda fostrade i PBK .

Anton Arvidsson

Marcus "Chevski" Karlsson

 

Vårt unga backpar Simon Almqvist och Noel Gratte har beslutat sig för fortsatt satsning hos moderklubben. De både försvararna, födda 2000, har redan många A-lagsmatcher på kontot & utvecklingen har bara börjat. Båda spelarna har fler nivåer i sig och det finns både talang & huvud som gör att alla förutsättningar finns att spela högre upp i systemet. Bra spelare och fina representanter för Föreningen.

Simon Almqvist

Noel Gratte

 

Bröderna Johnsson dansar vidare på Pukes mittfält. De båda talangerna har beslutat att framtiden finns i moderklubben. Både Rasmus och Simon har varit tongivande på Pukes mittfält de senaste säsongerna och vi är säkra på att succén kommer att förstärkas 2018. Både Rasse och Smeten har ett spelsinne och fina fötter som håller för högre nivåer. Fantastiskt kul att de bestämt sig för att Pukevallen är rätt plats att starta denna resa.

Rasmus Johnsson

Simon Johnsson

 

Två verkliga Ur-Pukebergare och bärande väggar i Pukebygget förlänger. Jonathan Söderberg och Emil Sjögren hänger med på satsningen uppåt! Både Dona och Emil har varit bofasta i A-lags tröjan de senaste 5 åren. Nu hela 19 år (!) gamla tillhör de inventarierna, men är forfarnade sugna att utvecklas och lyfta Puke till nya höjder. De vita Bröderna inleder nu sin fjortonde (!) säsong tillsammans med målet att skjuta Puke till 3:an !

Jonathan Söderberg

Emil Sjögren

 

Puke jobbar för att 2018 ska bli ett år att komma ihåg. I första hand så ska vi förvalta och förädla den trupp vi har och förhoppningen är att addera med några spelare som kan lyfta helheten ytterligare en dimension. Två mycket bra tillskott finns redan på plats. Rutinerade Martin Östensson anslöt redan inför 2017, tyvärr strulade övergången och tragiskt nog har det bara blivit träningar för Martin 2017. Martin har ändå haft en viktig roll på Pukevallen med sin inställning på träning och energi i omklädningsrummet. Nu ska Martin även i match få bekräfta viken suverän spelare han är. 

Vi har också knutit till oss 17-årige talangen Emilio Ixcot Nilsson. Emilio anslöt från Emmaboda IS under hösten och visade snabbt att han är en riktigt duktig och utvecklingsbar lirare. En offensiv kraft som alla gånger kommer bli en viktig beståndsdel 2018. Emilo har redan gjort stort avtryck under hösten och erövrade snabbt en A-lagströja.

Både Emilio och Martin är redan en del av gruppen, men vi passar ändå på att välkomna dem en gång till !

Martin Östensson

Emilio Ixcot Nilsson

 

Ytterligare två goa gubbar är klara för fortsatt spel i Puke.Vi jobbar hårt med lagbygget införnästa säsong och grunden börjar bli stark!. Felix Fransson och Ludde Johansson kommer att forsätta i den Vita dressen. Två viktiga kuggar som både både tillför klass på planen och spelar en viktig roll som pådrivare och glädjespridare i omklädningrummet. Två spelare som faktiskt inte har Puke som moderklubb, men som snabbt anpassat sig och tillfört extra krydda till Puke-familjen.

 

Felix Fransson

 

Ludwig Johansson

 

Pukebergs BK har förlängt kontraktet med spelande tränaren Philip Rosqvist.

PBK fostrade Philip går därmed in på sitt fjärde år som huvudtränare.

Föreningen har tagit stora kliv under Philips ledning och inför 2018 är

ambitionen att spetsa den unga truppen ytterligare. Arbetet med att stärka laget

och organisationen runt pågår.

 

Philip Rosqvist

 

Målvaktsposten är viktig och det är därför glädjande 

att båda våra duktiga målvakter, fostrade i PBK, satsar vidare mellan stolparna.

Såväl rutinerade Robban Jonsson som

17-årige jättetalangen Hugo Samuelsson blir kvar i föreningen. 

En härlig duo som utvecklar och sporrar varandra.

Robert Jonsson

Hugo Samuelsson

 

Uppdaterad: 2017-10-22 19:01
Skribent: Anders Almqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Vädergatan 27
38238 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 0481-130 41
E-post: This is a mailto link

Se all info