Hoppa till sidans innehåll

Ross ny huvudsponsor för ridklubben

2017-10-04 13:38
”Förutom det finansiella stöd som vi bidra med kan vi också visa vilka värderingar vi står för – hårt arbete, uthållighet, ärlighet, vänlighet och generositet." Det säger Deirdre Ross på Ross Arkitekter, ny huvudsponsor för Rastaborgs Ridklubb.
  • Uppdaterad: 2017-10-06 15:00

Rastaborgs Ridklubb kan stolt presentera en ny huvudsponsor till ridklubben. Sponsorn är Ross Arkitekter och bakom företaget står Pål och Deirdre Ross. Ross Arkitekter har tidigare sponsrat Sweden International Horse Show och väljer nu även att stödja vår klubb lokalt.

Vi träffar Deirdre, som tillsammans med sin make Pål Ross driver företaget Ross Arkitekter. 

Klubbmästerskapet blir premiär

De syns för första gången i våra sammanhang på KM i dressyr den 8 oktober. Men samarbetet innefattar också andra delar som vi kommer att berätta mer om inom kort.

Deirdre Ross berättar om företaget och deras vision
– Ross Arkitekter är en arkitektbyrå som drivs av mig och min man Pål. Vi skapar unika och exklusiva hem. Pål är en mästare när det gäller att rita hus. Om skapandet av hus skulle vara som en dressyrtävling så skulle Pål vinna Grand Prix Freestyle! Han gör om eller skapar magiska nya hus till familjer.

Hästintresset lockade till Ekerö

Pål och Deirdre både bor och arbetar ute på Ekerö och har alltså även ett mycket stort hästintresse.

– Det var faktiskt hästar som lockade ut oss till Ekerö kommun från Stockholm. Vi bor i dag nära Ekerö centrum och har våra hästar på Munsö. Vi har även flyttat vårt kontor till kommunen, vi arbetar precis vid Drottningholms slott i vackra gamla lokaler.

Deirdre har ridit sen hon var 8 år och Pål började att rida som vuxen. Hästhållning är avkoppling för paret. Pål och Deidres son önskar sig en egen ponny, men enligt Deirdre måste han först visa att han menar allvar med denna dröm.

– Vi har tre hästar just nu och snart ska vi få ett föl som vi kommer att sälja. Man måste ha tid för alla sina hästar. Vi har älskat hästar hela livet. 

Saknas stöd till sporter med många tjejer

– Vi stödjer hästsporten eftersom vi menar att sporten är allsidig. Den utvecklar och påverkar människan positivt på så många olika plan – socialt, fysiskt, mentalt. Vi anser även att det saknas tillräckligt stöd till sporter där flickor står för en majoritet av utövarna.

– Vi menar att ridsporten ska betraktas som vilken annan sport som helst och också stödjas därefter. Vi menar även att grundläggande hästhållning och allt vad det innebär är oerhört viktigt och borde få ett större fokus.

Deirdre Ross avslutar med att berätta om deras syn på sponsorskapet:
– Förutom det finansiella stöd som vi bidrar med kan vi också visa vilka värderingar vi står för – hårt arbete, uthållighet, ärlighet, vänlighet och generositet.

Rastaborgs Ridklubb tackar Pål och Deirdre och Ross Arkitekter för stödet och hoppas på ett långt och bra samarbete.

Pål och Deirdre Ross.

Titta in på Ross Arkitekters webbplats. 

På översta bilden ser du Linda Bergman hjälpa Deirdre att lastträna med Oonagh 2 år. Oonagh är av hoppstam efter Uncanto di Villagana och ska ridas in nu under hösten. 

 

Skribent: Alexandra Åquist
Epost: Adressen Gömd

facebook2

Sponsorer

 

Postadress:
Rastaborg RK - Ridsport
Daniella Lundh Egenäs, Minnebergsvägen 4
16741 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info