Hoppa till sidans innehåll

Rembo IK - Skidor


alla-avsl-text


Klubbens nyheter listas här

2017-03-28
Välkommen på skidornas säsongsavslutning fredag den 7 april kl.18.00 i Markusskolans matsal. De olika träningsgrupperna ansvarar för olika maträtter. Tränarna meddelar detta via sms. Välkomna!
 
2017-03-06
Då var vasaloppsveckan över för detta år och det var många från Rembo IK som har skidat ett eller flera av de lopp som veckan bjuder på. En del kanske körde för första gången medans andra körde för att försöka slå en tidigare tid.
 
2017-02-20
Under tisdagskvällen så kördes det KM i Åsbo i fri stil. Ett 60 tal startande inklusive inbjudna grannklubbar körde på i spåren. Efteråt bjöds det på semla, saft och kaffe som nu har blivit en trevlig tradition.
 
2017-02-20
Under helgen 10 - 12 februari hade Rembo IK en representant i USM som i år arrangerades utav Borås skidlöparklubb. Linnea Sjödin som fyller 16 år i år körde därmed sitt sista ungdoms-SM. Nästa gång blir ett JSM.
 
2017-02-07
Dags att anmäla dig till Lilla Remboloppet eller Remboloppet som kommer att köras vid Åsbos konstsnöanläggning pga snöbrist i Rembo. Det kommer att finnas en öppen klass och det går bra att anmäla på plats, läs på inbjud
 
2017-02-14
Ett fel har gjort så att ni som anmälde er tidigt till Remboloppets motionsklasser har fallit bort i anmälan. Gör om er anmälan och nu går det bra att välja distansen 10 km eller 20 km.
 
2017-01-22
Ett helt gäng med remboungdomar begav sig till grannkommunen Hedermora för att under söndagen köra Matsboloppet i klassisk stil. Det resulterade i två fina andraplatser och flera andra bra prestationer. Grattis och bra kört av er ALLA !
 
2017-01-08
Avestaloppet och DM är nu över för denna gång och vi vill tacka alla skidklubbar och tävlande för ert deltagande. Så kul att varje år får se er här. I år hade vi några "nya" klubbar som kom och tävlade och det är alltid kul.

Igelkottar/Harar

Här hittar du information om träningsgruppen Igelkottarna och Hararna

Vargarna

Här hittar du information om träningsgruppen Vargarna 

Björnarna

Här hittar du information om träningsgruppen Björnarna

Rävarna

Bävrarna

Klicka läs mer om Bävrarnas träning!

 

medlemNya medlemar se fliken
"bli medlem i Rembo IK"
300:- (familj)
150:- (vuxen)
75:- (barn/ungdom)
Är du redan medlem,
kommer  du
få en
faktura vid
årsskiftet.
This is a mailto link


 hemsidan-rub

Vill du framföra/publicera något
på hemsidan?
Kontakta
Suzanne H-J på
This is a mailto link 
eller Gustav på
This is a mailto link


stad

kvast

Städnyckeln hämtar du av den som
är före dig på listan!
 
SISU

kläder-från

noname-cropped2

 

 instruktioner

Klicka här

spårstatus

 

Postadress:
Rembo IK - Skidor
Box 17
77421 Avesta

Kontakt:
Tel: +4670-0881155
E-post: This is a mailto link

Se all info