Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Så här i årsmötestider erbjuder sig DUS att komma ut till era årsmöten och vara årsmötesordförande. DUS kan samtidigt informera om vilka möjligheter man har som ung i ridsporten och om DUS verksamhet.
 
Den 15 mars bjuder distriktets ungdomssektion till årsmöte. Nu söker distriktets ungdomssektions valberedning efter nya ledamöter till styrelsen. Har du ett brinnande intresse för ungdomsverksamhet eller känner du någon som har det?
 
På måndagen den 15 januari kom äntligen det besked vi väntat på så länge – ridsporten klassas som friskvård. Beskedet kom i ett pressmeddelande från Skatteverket.
 
Nu är det hög tid att ansöka om Lokalt aktivitetsstöd - LOK för hösten 2017, ansökan görs via föreningens sida i IdrottOnline allra senast den 25 februari klockan 23:59!
 
Patrik Kittel Dressage Tour kommer den 11 februari att hållas på Djursholms Ridklubb. Kom och lär av en ryttare i världsklass!
 
Uppgifter om medlemsantal skall rapporteras  senast den 15 Januari 2018  via Idrott Online. Svarsperioden för Föreningsrapporten  öppnade den 18 december . Ni rapporterar medlemsantal per den 31 december 2017.
 
Du som är medlem i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är olycksfallsförsäkrad i Folksam. Nyhet för 2018 - Förenklad rutin för att anmäla skada.
 
Under hösten 2017 och våren 2018 kommer Stockholms Läns Ridsportförbund arrangera workshops för ungdomssektioner i Stockholms Län. Varje workshop har ett eget tema. Tanken är att man till varje workshop skickar en till två representatner ur...
 
Information från Stockholms Läns Ridsportförbunds valberedning inför årsmötet 2018 i enlighet med stadgarna.
 
En innovativ inspirationsdag för unga ryttare med några av landets mest spännande ryttare. Ta del av Patrik, Lina och Felicias erfarenheter, testa Hållbara Ryttare och diskutera hästens välfärd.
 
Therese Nilshagen kommer till Stockholm den 10 april för att hålla sin första clinic efter framgångarna på EM i Göteborg.
 

DUS årsmöte 15 mars 2018

(2017-12-21 08:00)
Stockholms Läns Ridsportförbunds Ungdomssektion - DUS bjuder in till årsmöte. Onsdagen den 15 mars 18.00 på Djursholms Ridklubb.
 

Ridledarkursen 2018

(2017-12-19 13:46)
Drömmer du om att arbeta med människor och hästar? Att utbilda sig till ridledare är en väg till att kunna arbeta på en ridskola för att då leda elever i både teori- och enstaka ridlektioner. Att gå ridledarkursen ger en bra grund för att senare...
 
Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga med...
 
Nu går det att lösa licenser och förbundslegitimation för 2018 i Tävlingsdatabasen - TDB.
 

Postadress:
Ridklubben Rimbo Ryttare - Ridsport
Ridklubben Rimbo Ryttare, Åkerivägen 9-11
76251 Rimbo

Besöksadress:
Åkerivägen 9-11
76251 Rimbo

Kontakt:
Tel: 0761009555
E-post: This is a mailto link

Se all info