Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Ungdomskommittén bjuder in till "Unga utmanar". En helg med fokus på ungt ledarskap och ungas inflytande i förening. Det finns fortfarande några platser kvar. Passa på!
 
 
Landslaget och landslagsgruppen för både seniorer och juniorer i rytmisk gymnastik 2017 har tagits ut.
 
Det blev en fjärdeplats på EM i hopprep för Elin Söderlund från Kämpinge GF som även satte nytt svenskt rekord i grenen 3 minuter hastighet med 473 steg.
 
Äntligen är den tredje upplagan av uppvisningsarrangemanget Gym for life challenge igång i Vestfold, Norge. Gymnastikförbundet har en representant på plats som rapporterar från evenemanget.
 
De två svenska tjejlagen från Kämpinge GF tog fina medaljer på EM i hopprep i Portugal. Bland annat ett overall-silver och flera grenmedaljer.
 
David Rumbutis från Brommagymnasterna tävlade idag i mångkampsfinalen i manlig artistisk gymnastik, även kallat ungdoms-OS. Rumbutis hamnade tillslut på en 20:e plats i finalen.
 
Det var en bra tävlingsdag på European Youth Olympic Festival (EYOF) som just nu pågår i Györ, Ungern, för gymnastiktjejerna. Det svenska laget placerade sig på 20:e plats i lagtävlingen.
 
Efter en mycket spännande och jämn final stod det klart att Lina Sjöberg tog brons i DMT under World Games i Polen. Guldet gick till Paige Howard från USA och silvret till Tamara O'Brien från Kanada.
 
Petra Lindgren och Anastasia Ponomarenko tävlar för Sverige i VM i rytmisk gymnastik i Pesaro 30 aug till 1 sep.
 
Det var en lyckad första tävlingsdag på European Youth Olympic Festival (EYOF) som just nu pågår i Györ, Ungern. Det svenska laget placerade sig på 10:e plats i lagtävlingen.
 
Den svenska delegationen är på plats i Wroclaw i Polen och har avklarat den första förträningen. Lina är i bra form och har guldet i sikte.
 
Helgen 6-8 oktober är det dags för Gymnastikforum, Svensk Gymnastiks stora mötesplats för gympamänniskor från hela Sverige.
 
Nu är de första uttagningarna till bruttotrupperna för landslagen i truppgymnastik 2017 klara.
 
 

Samarbetspartners!

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Länk till SISU Idrottsutbildarna

 

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Rödebygymnasterna - Gymnastik
C/o Roth, Mörtövägen 79
37345 Rödeby

Kontakt:
Tel: 0455-48518
E-post: This is a mailto link

Se all info