Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Skolprojektet

(2018-04-25 12:59)
Gymnastikförbundet har under hösten 2017 sökt och fått beviljat medel från Framåtfonden, ett initiativ startat av Riksidrottsförbundet och Svenska Spel i syfte att få fler i rörelse.
 
Helgen 21-22 april var det dags för förbundsmöte 2018 i Malmö. Föreningar, regioner, kommittéer och styrelser var på plats för att besluta i frågor rörande Gymnastikförbundets framtida arbete.
 

VM i Cheerleading 2018

(2018-04-25 10:04)
Svenska Cheerleadingförbundet är ett associerat förbund till Gymnastikförbundet. Nu pågår VM i Orlando, Florida.
 
Nyhet! Välkomna in och läs mer om seniorlandslagen i de olika disciplinerna.
 
 

JNM Trupp 2018

(2018-04-17 08:49)
Under helgen avgjordes Nordiska mästerskapen för juniorer i finska Joensuu. JNM avgörs vartannat år där Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island deltar. Detta var första internationella tävlingen som bedömdes med det nya reglementet CoP 2017.
 
Jonas Nordfors tog sensationellt ett silver i DMT på EM i Baku och Lina Sjöberg lyckades återigen komma på prispallen i ett stort internationellt mästerskap. Med sig hem från Baku tog hon en bronsmedalj i DMT (dubbel minitrampolin).
 
Uppdaterad cirka 21.00. Under lördagen genomfördes kvaltävlingarna i synkron trampolin och Måns Åberg och Jonas Nordfors tog sig glädjande till söndagens final.
 
Samarbetet mellan Gymnastikförbundet, försäkringsmäklaren Pensum och försäkringsföretaget Svedea fortsätter och i dagarna har ett nytt avtal tecknats.
 
Nu kan du säkra din biljett till sommarens SM-tävlingar i hopprep, kvinnlig artistisk gymnastik, manlig artistisk gymnastik, rytmisk gymnastik, trampolin och truppgymnastik!
 
Nu finns handlingarna inför förbundsmötet publicerade. Ta chansen att påverka Svensk Gymnastik.
 
Irene Rosendahl är 75 år och har tränat gruppträning sedan 70-talet, något som hon ökat på med åren-framför allt sedan hon blev senior. Hon tänker extra mycket på vikten av träning då hon har starka anlag för diabetes typ 2.
 
 
Gymnastikförbundets nationella kansli, placerat i nya fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm, söker en vikarierande utvecklingskonsulent med ansvar för Idrottslyftet.
 
Vad innebär Svensk Gymnastiks utvecklingsmodell och hur ska en styrelse, en tränare eller en aktiv ta modellen till hjälp för att skapa glädje och utveckling i sin verksamhet och träning? Nu finns svaret!
 

Samarbetspartners!

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Länk till SISU Idrottsutbildarna

 

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Rödebygymnasterna - Gymnastik
C/o Roth, Mörtövägen 79
37345 Rödeby

Kontakt:
Tel: 0455-48518
E-post: mop.roth@telia.com

Se all info