Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till Barn- och ungdom startar den 1/8-18

2018-04-20 07:30
Nya anmälningar till barngrupperna, Alla Kan Gympa & GympaKidz är skriftliga via mail från och med den 1 augusti. Truppen och Parkour anmälning sker via länkar som ni hittar längre ner på sidan. Anmälningslänkarna öppnar från och med den 1 augusti.
  • Uppdaterad: 2018-05-13 11:24

Parkour anmälan, från 8 år (den höst man börjar i 2:an). Träning sker i Rödeby sporthall. Eftersom vi har stor efterfråga på Parkour använder vi oss av en kölista som vi tar in efter.
Länkar till anmälan startar den 1/8 2018

Truppen, en tävlingsform, är från 8år (den höst man börjar i 2:an) har en. Vi har för tillfället fullt i de flesta av våra grupper, dock går det bra att anmäla sig och man sätts då upp på vår kölista. Träning sker måndag och fredag i Rosenholms gymnastiksal och onsdag i Rödeby sporthall.

Vid frågor och funderinger om Truppen eller Parkouren maila då till:

This is a mailto link

Lite bakgrund till personuppgifter:
  • Föreningen följer PUL (Personuppgiftslagen SFS 1998:204) och använder informationen till medlemsregister, försäkringstecknande och kontakter med medlemmar och deras föräldrar. Medlemskap eller intresseanmälan innebär samtycke.
  • Uppgifterna är skyddade från obehöriga och finns endast tillgängliga för ansvarig ledare, styrelse och försäkringsbolag.
  • Vidare har föreningsverksamheten en omfattande rapporteringsskyldighet till stat och kommun, i detta avseende används medlemmarnas roll i föreningen, genus ocg födelseår till rapportframtagning.
  • Slutligen används uppgifter vid tävlingar där lagen skriftligen anmäls med namn, genus och födelseår.

Barngrupperna, Alla Kan Gympa och Gympa Kidz redskap och Show & Dance startar anmälan den 1 augusti och ligger kvar till vårterminens slut. Därefter stryks man från väntelistan och får anmäla om sig från och med den 1 augusti igen. För anmälan behövs det namn, adress, telefon och personnummer. Man får alltid bekräftelse om man kommit med i någon grupp.
Har man kommit med i barngrupperna så flyttas man automatiskt upp till nästa grupp inför höststarten och får lapp sista gången på terminen eller via mail/telefon vilken grupp och dag man ska gympa. Träning sker i Rödeby sporthall.
Gympa Kidz Show and Dance (åldersgräns är från den höst man börjar O:an, förskoleklass)
Gympa Kidz action (åldersgräns är från den höst man börjar i 2:an)

Skriftlig anmälan via post eller mail med namn, adress, telefon och personnummer till:

Roth
Mörtövägen 79
373 45 Rödeby.

This is a mailto link

Vid frågor ring: 0455-485 18 eller 0709-18 41 24  

Skribent: Malin Roth

Samarbetspartners!

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Länk till SISU Idrottsutbildarna

 

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Rödebygymnasterna - Gymnastik
C/o Roth, Mörtövägen 79
37345 Rödeby

Kontakt:
Tel: 0455-48518
E-post: This is a mailto link

Se all info