Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 mars 2011 06:30 av Rykten

Div 2 trots allt

Rykten gör gällande att rönnäng kommer tilldelas en plats i div 2 nästa år trots allt p,g,a förbundet felhanterade ärendet med protesten i hanhals matchen . Kan detta bekräftas redan nu eller skall man behöva vänta tills påsk ?

17 mars 2011 06:23 av Anders

Problemen lösta

För att spela i gärdesgårdsserien så behövs varken sponsorer tränare sportkommite bra backar spelare utifrån ,för att slå lag som LN70 chalmers den etablerade div 3 klubben stinkers mm så räcker det me 10 gubbar och en hyfsat nykter lagledare . Underbart jobbat inte mål uppnått .

16 mars 2011 22:41 av Zeke Varg

Tack Gubbar !!!

Väl kämpat, i den motvind som blåst över RIK hela denna säsong och nu också ända in i det sista.
När det är så, får man ingenting med sig, föjdriktigt då inte heller i dagens match.

En urtrist logik detta, men så är det och har varit denna grymma säsong, hur mkt man än hade önskat något annat.

Det som inte dödar, det stärker, även när det i stundens bedrövelse inte känns så.

Ni kommer tillbaka, det är ett som är säkert !

Imorgon går solen upp igen, som den gör alla dagar !

16 mars 2011 22:38 av KINGER

kinger

tyst det är nu, har det hänt något?

hur gick kvalet? är inte det över nu?:S

skulle inte ni ta denna serien lätt:)?

skitsamma ses i derbyna nästa år. ska bli kul:)

16 mars 2011 22:10 av AK

Ta hand om era ungdomslag och juniorer.

Gjut mod och självförtroende i juniorspelarna och ungdomsspelarna som finns i föreningen. Låt dom få känna glädje och positivitet med att lira hockey så ska ni snart se att Rönnäng IK är tillbaka i Div 2. Positivitet, glädje och sammanhållning finns det inget som slår. Glöm inte det.
Till "en som vet"
Taskig sportsanda du har.

16 mars 2011 21:37 av ---

komman säsong

Trist att ni inte nådde hela vägen fram. men de e lite så de har varit hela året. tyvär. Men de kan va bra att ta ett sabbats år i 3.an och börja bygga ett lite mer hållbart lag. Sporkommiten som jag hoppas och tror har gjort sitt bästa för att få ett bra lag. får fortsätta att kä'mpa på så blir de kanon. Tråkigt är att man ska behöva att möta dom där grislagen igen bara. Lycka till i fortsättningen RIK

16 mars 2011 21:32 av ...

Nytt??

Varför ha allt detta nytt när man med dagens trupp hade kommit högt i trean? Frågan är bara vilka som stannar kvar, vilka som slutar spela helt? vart kommer Fors spela? osv. tror att pinstkyrkan i Rönnäng kanske kan fixa hit någon bra spelar från andra sidan atlanten. En spelare i klass med Matt eller kanske till och med självaste Matt. Ser glatt på framtiden och kommer fortsätta stötta RIK.

16 mars 2011 21:09 av Welcome

Welcome

Derbydags!

16 mars 2011 21:09 av CG

Eller...

...så kanske det är så att Rönnäng ska ligga i 3:an... Man måste ställa frågan i alla fall när man ser vilka spelare som produceras från leden underifrån.

16 mars 2011 21:02 av gott att höra

=)

Ha ha ha... tror du att det bara är att hämta ut massa dugliga hockeyspelare till rönnäng. Sportkommiten (som för övrigt jobbar ideellt) sliter som djur utan att ha några direkta pengar att jobba med, för att få ihop ett fullt lag. Och du vill ha 5-6 bra forwards, 3-4 nya bra backar och en riktigt bra förstemålis.... Ha ha... var det Washington Capitals sida du trodde att du satt på och skrev?? Men det är rätt, man kan alltid önska!!

 Våra Sponsorer

A-lagets närmaste matcher

 

 

 

Handla på sponsorhuset:

  

Postadress:
Rönnängs IK - Ishockey
Ishallen
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304-672885
Fax: 0304-67 73 06
E-post: This is a mailto link

Se all info