Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
8 mars 2011 10:59 av Honken

Sluta tjöta

Om klubbarnas spelare och vilka som leder utvecklingen! Det SKALL finnas hatkärlek mellan RIK o Stingers, men det får bannemig inte gå till överdrift.
För er som är yngre än 35 år, kan jag tillägga att vi i Köppers tittade snett på RIKs ungdomslag för massor av år sen. Hur många lämnade inte RIK som juniorer och sen spel i högre div? Väldigt många, skall jag tillägga. I stinger slutade vi talanger spela hockey istället.. nån enstaka som gick vidare, men väldigt få. Fotbollen o innebandyn drog..

8 mars 2011 08:28 av chao

!

Nä, men ni är fantastiska i Rönnäng, ni är verkligen bäst asså... -.-

8 mars 2011 08:12 av AB

Haha

Problemet är ju att ni Rönnängare har varit på Stingers gästbok i alla år, så kommer ni nu och säger att vi är fumma i huvudet...

Sen så försöker Stingers inte få dem att stanna i Stingers, det är väl förhelvete bättre för deras utveckling att lämna, för vissa, men varför ska vi jämt snacka a-lag???

Någon dag kanske spelarna väljer att komma hem? Då blir det ett betydligt mycket bättre lag än va de har idag...

8 mars 2011 08:05 av Ynf

AB

Ja det jävla tjatet har vi hört sedan dreamteam årgång 85 var juniorer i stinkers ,Vänta bara några år hmmmmmm det har gått en jävla massor år och vad händer? Jo det går bara sämre och sämre för stinkers A-lag men vem vet en vacker dag så kanske ni t,o,m når kvalgruppen till div 2 hahahaha Idiot

8 mars 2011 07:49 av Censorn

Rannsakan ?!

Jaha. nu är tjatet igång igen om vem som är störst, bäst och vackrast !

Lillebrorskomplexet frodas ohämmat!

Man får frossbrytningar av allt detta tragglande i inlägg efter inlägg, som inte leder någonstans och inte har det minsta med ishockey att göra.

De är bara beklagliga ömkliga uttryck för små ihopkrympta vilsna hjärnor som inte förmår annat än att i blind frustration bara åstadkomma verbala sura uppstötningar!

Trist och avslöjande!

Självcensur inget att tänka på, eller ?!

8 mars 2011 07:36 av nyf

Allsvenskan

I dagarna kommer det att avslöjas att en Rönnnängprodukt signat med en klubb som just nu spelar i Allsvenskan, men som skall spela kval till elitserien.... Vill det sig väl kan killen bli elitseriespelare.

Nu är det bara en och inte lika många som för Stenungsund, men tycker ändå det är något att glädjas åt.

8 mars 2011 00:59 av Fyn

Riktiga fynd i stinkers ju!!

haha det va roligt menar du att bara för att man valt HG i grums tex & dom a-lagen spelar i div.1 och 2 Pinsamt att rabbla upp dom namnen! inga stjärnor direkt. fernström & fors är väl dom som haft hyfsade karriärer. yngre schumacher pöjken kanske skulle kunna bli ngt nån dag. i rönnäng så har många av alla duktiga stannat kvar eller redan slutat och det är ju iof synd! men de kunde varit ett dussin spelare i rönnäng som kunde gått till bra HG om dom velat. och du det va inte direkt

7 mars 2011 22:51 av AB

Ynf

Nej, men om några år så är jag säker på att Stingers spelar högre upp

Haha, hur många har Rönnäng fått fram då?

Stenungsund har fått fram många som Sebastian Fors, Linus Fernström, John Holmstedt, Linus Johansson, Jakob Larén, Robin Larsson, Tom Larsson, Emil Olausson bröderna Schumacher mm.

Haha, jämför det med Rönnäng!!

7 mars 2011 16:54 av Zeke Varg

It aint over ....

Alla lagen kan ta poäng av varandra i denna kvalserie.
Hisingen förlorade med uddamålet mot Lidköping igår, RIK vann med uddamålet i sudden mot Töreboda.
Nu möts Töreboda och Lidköping i tidig "final",
där poängen kan komma att växla i de 2 matcherna.

Så det är långt ifrån över och kört och det gäller att ta en match i taget, med full satsning och skärpa i varje match !

Då har man gjort vad man kan och mer kan man inte begära !

GO RIK GO !!!

7 mars 2011 15:34 av Ynf

AB

Med en sådan otrolig kunsap som du sitter inne med så är det ju otroligt att inte stinger ligger i elitserien hahahahaha

 Våra Sponsorer

A-lagets närmaste matcher

 

 

 

Handla på sponsorhuset:

  

Postadress:
Rönnängs IK - Ishockey
Ishallen
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304-672885
Fax: 0304-67 73 06
E-post: This is a mailto link

Se all info