Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 mars 2011 10:20 av om ST-tidningen.

konstigt

Hur tänker kjell Siggelin i så fall... Ja att det är svårt att hitta bra div1-div2 tränare är väl ingen tvekan om, men skulle det vara lättare att hitta bra spelare med den klassen??? Det spelar väl ingen roll om Pelle Mårts står i båset om inte spelarna kan uträtta det han säger till dem

4 mars 2011 10:02 av Zeke Varg

En Time out för att hämta positiv energi?!

Nu gäller det att skapa energi på alla håll och kanter, i och kring laget.

Det sägs att nöden är uppfinningarnas moder.

Kanske skall man nu bryta av och hitta på ngt annorlunda, istället för att nöta spelsystem och annat, vilket bevisligen inte tillfört ngt väsentligt på sistone.
Lägg lördagsträningen åt sidan, ta en avkopplande promenad eller löprunda tillsammans och sedan en fikastund, prata Er samman och hämta kraft och energi.

Bryt av med ngt annat än det gamla vanliga !

4 mars 2011 09:36 av ST-tidningen

citat

citerat ST-Tidningen 21/5 2010

"Det är tränarfrågan som är det svåra just nu. Spelare är inget att lägga kraft på. Det finns gott om spelare på marknaden, säger Kjell Siggelin"

4 mars 2011 08:37 av :) :)

Tommy "HOFFA" Karlsson

Så var det absolut ,men det är fortfarande bedrövlig ishockey som spelas i dv 3 .Och lagen som ramlar ner ifrån div 2 har problem .Förra säsomgen spelade r,i,k underbar riktig ishockey ,och iår är det långt ifrån samma kvalitet på spelet

4 mars 2011 08:18 av Tommy "HOFFA" Karlsson

Div 3

Hej igen skrev inte inlägget 2 gånger så dum är jag inte hehe, men står för vad jag tycker å vågar skriva mitt namn, kan tillägga att i alltrean var Töreboda 2 å Lidköping 3a efter Varberg som Vann den all3an.

Ha de gott i sishickeylivet / HOFFA

4 mars 2011 08:13 av T

Div 3

Till :) :)
Mig vetligen å alldeles sant så var Töreboda å Lidköping 1 å 2 i div 3 D för att sedan gå vidare från all 3an så så dålig är den inte, men alla bohuslag i 3an är inte bra samarbete snart kanske. I och fölr sig är inte kvalet slut än så de e bara att spotta i handskarna.
HOFFA

4 mars 2011 07:36 av Anders

SUPPORTER STÖD

Är säker på att hela laget är mycket revansch suget nu på söndag och är det någon gång som laget behöver allas stöd,så är det nu. Hoppas verkligen att alla som känner för klubben ställer upp och hejar fram vårt a-lag till en seger på söndag. Från trogna supporter, ungdomspelare, tränare, övriga ledare, faddrar m.m. ja alla.
Kom igen det är nu ert positiva stöd behövs.

4 mars 2011 07:29 av T

Div 3

Till :) :)
Mig vetligen å alldeles sant så var Töreboda å Lidköping 1 å 2 i div 3 D för att sedan gå vidare från all 3an så så dålig är den inte, men alla bohuslag i 3an är inte bra samarbete snart kanske. I och fölr sig är inte kvalet slut än så de e bara att spotta i handskarna.
HOFFA

4 mars 2011 06:35 av :):)

:) :)

3an är svindålig och kommer så alltid att förbli
Hockeyn som spelas där är mest en parodi på ishockey .Lagen som ramlar ner ifrån div 2 har stora problem och det kan man ju se på rik antalet lyckade uppspel under denna säsongen kan räknas på ena handens fingrar, 3-4 killar håller div 2 klass och vissa uppplockade juniorer håller inte ens div 3 klass då blir det så

4 mars 2011 00:49 av Zeke Varg

En svidande utskåpning, detta !

RIK fick den fina start som man kunde ha önskat sig, tidig ledning efter 3 min och som vanligt var det 1:a-linen som angav tonen.

Detta blev tyvärr inte alls den injektion som hade behövts för att ro uppgiften i dagens match iland.
Snabb kvittering och ledning för hemmalaget när RIK börjat gå bort sig och underläge med uddamålet 2-1 efter 1:a p.

Sedan blev det bara värre och värre, mål på nästan allt i i 2:a p. som slutade groteska 6-2.

2-1 i 3:e, nu med Eric B i kassen.

 Våra Sponsorer

A-lagets närmaste matcher

 

 

 

Handla på sponsorhuset:

  

Postadress:
Rönnängs IK - Ishockey
Ishallen
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304-672885
Fax: 0304-67 73 06
E-post: This is a mailto link

Se all info