Hoppa till sidans innehåll

INFÖR UPPSTARTEN AV ALLTREAN!

2011-12-02 15:51
Så här några dagar före seriestarten verkar laget väl förbereda på det som komma skall. De senaste träningarna har det varit ett bra tempo och laget har tränat en del powerplay och boxplay.
  • Uppdaterad: 2011-12-05 18:54

Truppen består idag av 3 målvakter och 25 utespelare samt några BJ killar som kämpar om plats i start truppen däribland nu spelklara Dawid Slowakiewicz.

På skadesidan finns för tillfället Jonathan le Gulliarme och Tobias Oskarsson båda har axelskador samt Robin Ljungqvist som är knäskadad.

Lagen i denna Alltrea kommer att bjuda på betydligt tuffare motstånd än lagen vi mött i Grundserien.

Upptakten blir riktigt tuff då de två första matcherna är mot Mölndal borta nu på söndag och Finspång hemma kommande helg,

Båda lagen var suveräna seriesegrare i sina serier. Sedan väntar en alltid tuff men spännande derbymatch mot Stingers. Onsd 14. dec, innan det blir uppehåll för jul och nyår.

 

Vi ser nu fram emot en spännande och jämn serie, där vår målsättning är att komma 1-5 och ta en av de fem kvalplatserna.

 

Nu vill vi att alla RIKs supportrar tar sig till både hemma och borta matcherna för att heja fram laget till nya vinster och få uppleva bra spännande ishockeymatcher.

 

Hockey hälsningar från Rönnängs IK

Skribent: Sportkommitten

 Våra Sponsorer

A-lagets närmaste matcher

 

 

 

Handla på sponsorhuset:

  

Postadress:
Rönnängs IK - Ishockey
Ishallen
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304-672885
Fax: 0304-67 73 06
E-post: This is a mailto link

Se all info