Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I bland annat svenska mästerskapssammanhang har många sett Svenska Skyttesportförbundet-flaggor vaja på skjutbanan. Nu ska en nybeställning av flaggor göras och ni som förening eller distrikt har chans att beställa en flagga till er egen skjutbana!
 
Spelar er förening musik på träning eller tävling inom skyttet? Då är ni också skyldiga att betala en avgift till musikbyrån Stim. Här följer mer information.
 
Nu är det äntligen dags för svenskt deltagande på årets världscup i lerduva. Av årets tre världscuptävlingar deltar Sverige bara på en och den väntar nu på Cypern, med start på söndag.
 
Den 1 juni kommer vi att stänga ner sidan med gamla resultat, det vill säga vår gamla tävlingskalender. Vill du komma åt några av dessa ber vi er att gå in och tanka hem dem.
 

SvSF Förbundsmöte 2017

(2017-04-20 13:35)
Nu finns handlingarna till SvSF Förbundsmöte tillgängliga på vår hemsida.
 
Den 11 juni besöker Skyttesportförbundet Västsvenska Skyttesportförbundet och dess föreningar. Vi önskar då träffa just din förening!
 
Föreningsträffsturnén går vidare och den 10 juni kommer den till Västergötland. Vi önskar då träffa just din västgötska förening!
 
Nu är det snart påsk, en långhelg där man både kan vila, träna och tävla. Oavsett vad du väljer önskar Svenska Skyttesportförbundet dig en glad påsk! Till följd av långhelgen har vårt kansli förändrade öppettider de kommande dagarna.
 
På påskdagen väntar en Påskspecial i BingoLotto. Köp gärna en lott av din närmsta skytteförening som säljer, och var med och tävla.
 
Är du elitsatsande skytt på landslagsnivå, som studerar på eftergymnasial nivå? Då kan du ansöka om Elitidrottsstipendiet från Riksidrottsförbundet.
 
I juni håller Svenska Skyttesportförbundet en utbildning för de som har intresse av att verka som skjutinstruktör för Ak 4 vid Grundläggande soldatutbildning för frivilligpersonal (GU-F).
 
Fredagen den 31 mars var sista dag för att ansöka om Idrottslyftet 2017 från SvSF. Intresset har som vanligt varit stort och totala ansökningssumman överskrider vad SvSF har att fördela med flera miljoner.
 
Skyttarna Rebecka Andersson och Marcus Tullberg tilldelas härmed stipendium från Skyttesporten Vänner, och Ludwig Wässman och Andreas Bergström får stipendium ur Steve Gunnarssons 50-årsfond.
 
I naturen, längs vägar och stränder kan hittas mycket skräp och det är något som din förening kan göra något åt! Genom att ansluta er till Städa Sverige kan just ni göra en god insats och städa Sverige och samtidigt få en slant till klubbkassan.
 
För att stärka vårt kansli med stödfunktioner till föreningar och distrikt söker vi en person som ska arbeta som föreningsutvecklare.
 

Postadress:
Roslagens JSK - Skyttesport
Gerhard Manninger, Järsö skjutbanan
76175 Norrtälje

Besöksadress:
Järsöbanan, Erkenvägen 350
76174 Norrtälje

Kontakt:
Tel: +46070-5609224
E-post: This is a mailto link

Se all info