Hoppa till sidans innehåll

August Holmberg laddar för match

2013-08-20 17:11
mot ÖSK och brorsan.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 00:43

August Holmberg i Rynninge IK ställs på torsdag i match mot ÖSK i Svenska Cupen, där ju brorsan Kalle Holmberg just nu firar stora triumfer.

Lite speciell match på torsdag August?

Verkligen inspirerande. Tänk att vi kunde lottas mot just ÖSK - en riktig drömlottning. Förra året hade vi Norrköping i samma omgång, och då spelade vi faktiskt jämnt, även om de till slut kunde vinna med 2 - 0. Men vi hade bud på mål, och visst kunde vi med lite tur kryssat.

Nu väntar ÖSK, och hoppas att de kommer med många ordinarie spelare, och att G-vallen blir välbesökt. ÖSK har ett speciellt spelsätt i år, och lite hoppas jag att hamna på en kant, så ska jag nog kunna stoppa deras upprullningar.

Det är ju också en chans för mig och de andra unga i laget, att visa att vi duger till mot spelare och lag från högre divisioner. Naturligtvis är vi många som sneglar uppåt i seriepyramiden.

 Sedan ser jag fram mot att möta brorsan i match. Senast (och tror jag enda gången) var för två år sedan, då vi vann med klara 4 - 0 mot ÖSK Ungdom i tvåan. Kanske jag t.o.m. var bättre i den matchen. Känns skönt att veta att morsan har sympatierna hos hemmalaget, medan farsan är mera tveksam.

Viktigt när man möter lag från högre divisioner?

Att inte göra misstag. Spelarna är ju naturligtvis individuellt skickligare och minsta misstag utnyttjar de. Annars gäller det kanske för Peder att hitta på något taktiskt också, kanske just viktigt mot just ÖSK.

Och Rynninge och formen?

Den växlar verkligen, men sist i Jonsered var vi bra. Tror nästan inte vi skapat så många målchanser i någon match tidigare. 3 - 0 till oss var rättvist. Matchen innan mot Åmål var allt botten, och hur förklara detta? Sist spelade vi enkelt, och bjöd på noll. Nu har vi även tagit in Haris Karahmet och Magnus Palm från botbänken, medan Anton Karlsson och Alexander Weckström är tveksamma till start.

Välkomna nu till G-vallen på torsdag, hälsar August Holmberg.

Rynninges trupp

Isma Diawara, Andreas Carlström, Anton Karlsson, Simon Leonidsson, Kalle Klinton, Martin Jatko, Henke Gustavsson, Magnus Palm, Pierre Hertin, Pontus Pers, August Holmberg, Alexander Floren, Robert Damberg, David Åwall, Senad Berisha, Miran Abdulraham, Haris Karahmet, Mohammed Feysal, Tidjani Diawara

 

blacknights

 

öbo

 

totaly kopiera

 

 

k3log

 

evry1

 

 print 
njoy

 intersport

  restarang rio

 

  kommuninvest

 

  framtidenstrafikskola
   

 

wipro

 

Njuta_Logo_Sverige_EPS1 kopiera 

 besöksräknare

 

Postadress:
Rynninge IK - Fotboll
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019-31 01 99
E-post: This is a mailto link

Se all info