Hoppa till sidans innehåll

SFG Göteborg - Flygsport

   

Sommarhälsning från styrelsen

Dagarna blir längre och varmare och det blir lättare att ge sig ut och flyga. Styrelsen vill önska er en skön flygsommar.

Egna nyheter

Hej alla SFG piloter. Lördag 16 juni kommer SFG att ha klubbdag ”Event Kareby” med vinsch och fest. Självklart har SFG-styrelse ordnat perfekta väderförhållanden och hoppas äv...
 
Häng med SFG till Makedonien för en vecka full med flyg i vacker miljö. Vi kommer att ha möjlighet att uppgradera licens.
 
Nu har du chansen att kombinera bra flyg med SIV kurs i vacker miljö vid Ohrid sjön i Makedonien. Hämg med SFG på SIV kurs vid Ohrid sjön
 
Har du alltid undrat hur det skulle kännas att stalla skärmen? Eller kanske vill lära dig mer om din skärms gränser? Nu har du som är medlem i SFG, chansen att hänga med klubb...
 
Dagarna blir längre och varmare och det blir lättare att ge sig ut och flyga. Styrelsen vill önska er en skön flygsommar.
 
Nu kan du förnya din licens och teckna försäkring för 2018. Glöm inte välja SFG som din klubb.

Flygguide - SFG

Här kan ni hitta olika platser där vi kan både balansera, backglida och flyga. Information på dessa sidor blir så bra som vi gör den till.

Klubbshopp

Här kan du hitta både "hårda" och mjuka klubbprylar.
Beställning sker per mail till This is a mailto link och betalning till vårt postgirokonto 19 90 89-4. Ange produkt och storlek i mailet.

Väder länkar

Här hittar du olika sidor med bra att ha saker om väder.

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


Tävling under Flygsportsmässan i Nordstan är klar.

Förra veckans tävling under Flygsportmässan på Nordstan då vi lottade ut ett presentkort på ett tandemflyg från Äventyrscenter är nu avgjord.
Lycklig vinnare blir Marianne Aase från Göteborg som kommenterar beskedet: "Detta är ju helt sanslöst! Kan man verkligen göra sånt här när man är nästan 70 år?!?"
Jadå Marianne, det går alldeles utmärkt, stort grattis och lycka till med ditt livs upplevelse!

 


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook