Hoppa till sidans innehåll
Foto: Erika Hanstholm

Spring Camp 18

2018-04-02 18:00
Är du redo för årets häftigaste resa till hangens förlovade land Danmark? Vi drar onsdagen den 9 maj, kl 16.00, med Stena Line till Fredrikshamn och kommer hem sent söndagen den 13 maj.
  • Uppdaterad: 2018-04-02 18:00

Här kan du anmäla dig till SpringCamp 2018

I år tar vi upp en gammal trotjänare och bor på Toftum Bjerge Camping. Toftum Bjerge ligger granne med ett fantastiskt NV hang. Boendet är enkelt och vi bor i tre olika campingstugor. Vi har bokat 2 stycken 7-bädds stugor samt en liten stuga med plats för två. Campingen är trevlig, har egen pub och oftast en restaurang som vi kan avnjuta en god buffé ifrån.

Med tanke på tidigare års erfarenheter och önskemål från de danska lokala piloterna, väljer vi i år att åka utan dansk guide och enbart 2 bussar. Kristiflygare är en populär helg så det kan annars bli väl trångt på hangen.

Frukosten, som ingår i priset, gör vi tillsammans varje morgon innan vi förhoppningsvis drar i väg och flyger på Limfjords- eller västkustshangen. Det finns gott om dem.

Under resan kommer vi ha tillgång till en svensk instruktör, så det kommer vara möjligt att ta hangbehörighet under denna resa. Vi kommer hålla 4 platser till de elever som tar sin behörighet.

Hemresa sker efter utcheckning, en lång flygdag där vi åker med båten som går 20.15, vilket innebär att du kommer mycket sent hem söndagen den 13 maj.

Målet är jo att vi skall flyga så mycket det bara går, men Danmark är Danmark och vädret är som det är. För att kunna pressa priset så lågt som möjligt kommer vi resa oavsett hur prognosen ser ut. Det är inte  möjligt att boka av så tänk på att anmälan är bindande när du anmäler dig.

Vad ingår i resans pris: Reskostnad, boende inklusive städning, frukost (som vi tillagar själva), instruktör och en riktig social och trevlig resa. Målet är 4 underbara flygdagar på kalasfina hang i Danmark. Tar du behörighet så betalar du en extra avgift till klubben för klubbens merkostnader.

Pris resa: 2500 SEK, Anmälan är bindande. (plus 500 om du tar hanglicens)

Observera att du måste ha förnyat din licens 2018 för att kunna följa med samt vara medlem i SFG. Det är först till kvarn som gäller och endast formuläranmälan tas emot. Vi kommer ha 15 pilotplatser, varav 4 är elevplatser (hangbehörighet). De som anmäler sig först får platserna, sedan är det väntelista som gäller. Vi meddelar dig om du fått en plats eller inte.

Anmälan via länken här - öppnar Annandag Påsk - Måndag den 2 april kl 18.
Fyll i dina uppgifter, eventuell allergi och om du har önskemål om att ta hangbehörighet.

Här kan du anmäla dig till SprinCamp 2018

”Hang Loose”

Georg & Erika

Skribent: Erika Jenneborn Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


Tävling under Flygsportsmässan i Nordstan är klar.

Förra veckans tävling under Flygsportmässan på Nordstan då vi lottade ut ett presentkort på ett tandemflyg från Äventyrscenter är nu avgjord.
Lycklig vinnare blir Marianne Aase från Göteborg som kommenterar beskedet: "Detta är ju helt sanslöst! Kan man verkligen göra sånt här när man är nästan 70 år?!?"
Jadå Marianne, det går alldeles utmärkt, stort grattis och lycka till med ditt livs upplevelse!

 


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info