Hoppa till sidans innehåll

Sverige Cup

2018-02-03 14:52
Är du sugen på att tävla men tycker det är för avancerat? SFG med hjälp av bl.a. Gills satt ihop tävling som passar alla piloter med Comp1. Läs mer och anmäl dig till SFG Sverige Cup på Ålleberg 28/1-1/5.
  • Uppdaterad: 2018-02-16 23:50

Hej SFGare!

Mer info och namälan på tävlingens officiella sida www.airtribune.com/swestcup18 OBS endast 30 platser för svenska piloter initialt (Comp1 licens krav) samt 10 platser hålls till ev utländska piloter pga internationella regler för FAI cat2 sanktionerad tävling. Så först till kvarn.

Vi söker även efter lite volontärer till tävlingen...

 Viktigaste volontäjobben är nog chaufförer till "retrieve" minibuss(ar) Dvs skyttel som åker mer eller mindre långt och hämtar upp piloter som bombat (för kunna starta om) eller piloter som skall hämtas hem från målet, eller piloter utspridda mellan start och målet helt enkelt.

Men vi söker även folk för hjälpa med ev på valborgskvällen (om det är bra flygbar dag vi haft tävlan på) samt nån för till högkvarteret under tävling som kan rapportera i soc media och hålla koll på piloter som rapporterar att de landat och därmed sen koordinare retrieve.

OBS volontär behöver ju inte vara piloter egentligen utan om nån även vet en kompis, sambo, man, fru, syskon, kusin, förälder, etc som kanske kan tycka detta kan vara jättekul hjälpa till så är allt tacksamt.

Om nån har en eller vet nån som har en skaplig minibuss som kan lånas billigare än från hyrbilfirmor så säg till.gärna oxå!Hojta till mig via PM eller mail

MVH

//Gillis Bengtsson
+46739229026

Skribent: Yaacov Neselrot

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


För dig som beställer från klubbshoppen innan 24/2 och hämtar din beställning på säkerhetsdagen 25/2-2018, lämnar vi nu 20% rabbat på allt i klubbshoppen. Passa på och gör fynd..


aventyrscenter

Nästan 20 års erfarenhet! Service och butik under samma tak! Hjälmar, variometrar och mycket mer alltid i lager! Kort leveranstid på skärmar! Skärmflygkurser och tandemflyg. Skräddarsydda skärmflygsresor till världens alla hörn! Ring Peder, 0705-416371


 

Paramotorskolan

Paramotorkurs i Vårgårda 12 Nov. Pris för dig med licens 10 000 kr, med vinschbehörighet 9 500 kr. Ring Christer, 070-849 28 21rpmsport_sfg_webb

Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!
Nya Skärmar:
Icaro Instinct TE 

Pro Design Cuga 2


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Vindmätare på Ålleberg
Vindmätare på Rörtången

Postadress:
SKFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info