Hoppa till sidans innehåll

Anslut dig till Gräsroten

2017-12-06 20:09
Anslut dig till Gräsroten och hjälp klubben ta del av Svenska Spels sponsring av föreningar och ungdomsverksamhet. Tillsammans kan vi göra klubben ännu bättre.
  • Uppdaterad: 2017-12-23 16:33

Anslut dig till Gräsroten
Gräsroten är en sponsringstjänst där Svenska Spels kunder får vara med och fördela ut hela 50 miljoner kronor till landets idrottsföreningar och dess ungdomsverksamhet.
Din förening är en av dem som får vara med och dela på de 50 miljonerna! Det enda du behöver göra är att följa länken och välja din förening, logga in och ansluta dig till gräsroten. Det kostar dig inget men ger klubben möjlighet att ta del av Svenska Spels sponsring.
Så här fungerar Gräsroten:
  • Alla Svenska Spels kunder kan stötta föreningarna så att de årligen är med och delar på de 50 miljoner kronorna som delas ut till ungdomsidrotten.
  • Kunden ansluter upp till tre av sina favoritföreningar. Detta kan göras hos spelombud, på webben eller i mobilen.
  • Varje gång kunden lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening eller idrottssektion kunden har valt. Varje lagd krona ger tio poäng.
  • En gång per år sammanställs alla poäng. Den förening/idrottssektion man valt får sin del av de 50 miljoner kronorna. Ju fler poäng föreningen fått, desto större del av potten hamnar i er föreningskassa!
Välkomna till Gräsroten!

 

Skribent: Yaacov Neselrot
Epost: This is a mailto link

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


 

aventyrscenter

Nästan 20 års erfarenhet! Service och butik under samma tak! Hjälmar, variometrar och mycket mer alltid i lager! Kort leveranstid på skärmar! Skärmflygkurser och tandemflyg. Skräddarsydda skärmflygsresor till världens alla hörn! Ring Peder, 0705-416371


 

Paramotorskolan

Paramotorkurs i Vårgårda 12 Nov. Pris för dig med licens 10 000 kr, med vinschbehörighet 9 500 kr. Ring Christer, 070-849 28 21rpmsport_sfg_webb

Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!
Nya Skärmar:
Icaro Instinct TE 

Pro Design Cuga 2


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Vindmätare på Ålleberg
Vindmätare på Rörtången

Postadress:
SKFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info