Hoppa till sidans innehåll
Nödskärmsluftning 2014

Nödskärmsluftning 2018

2018-02-20 22:34
Nu är det hög tid att lufta nödskärmen så den är redo för en sommar med mycket flyg. Missa inte det! Vi kör 2 tillfällen och antal platser är begränsat. Först till kvarn gäller.
  • Uppdaterad: 2018-02-20 22:34

Nödskärmen skall luftas varje år för att försäkra dig om bra funktion om något händer i luften. Passa på och boka en av 2 tillfällen och se till att din nödskärm är i bästa skick.

SFG, i samarbete med ÄVENTYRSCENTER och RPM-SPORT, ordnar 2 kvällar på olika ställen där ni kan lufta/lära er att lufta nödskärmarna under experters vakande öga och goda råd. Ta chansen att kolla och lufta din nödskärm.

Hur går det till? Vi tar ut nödskärmen ur sin påse och luftar samtidigt som vi kontrollerar att den är i bra skick och att alla linor och infästningar ser bra ut. Det är alltid bra att göra detta innan säsongen drar igång så att du vet att nödisen är redo att kastas om det skulle behövas.

Det är begränsade antal platser till varje tillfälle så tveka inte, boka in er hos respektive expert NU. Det är följande som gäller:

ÄVENTYRSCENTER - Tisdag 13 mars.
Första gruppen mellan 18-20 och andra gruppen mellan 20-22. Du anmäler dig direkt till Peder på This is a mailto link

RPM-SPORT -  Torsdag 5 april. 
Första gruppen 18-20 och andra gruppen 20-22. Anmälan direkt till RPM-Sport via formulär: http://www.rpmsport.net/kontaktformular eller via mail till This is a mailto link

Välkomna!
SFG styret/ Yaacov

Skribent: Yaacov Neselrot
Epost: This is a mailto link

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


Tävling under Flygsportsmässan i Nordstan är klar.

Förra veckans tävling under Flygsportmässan på Nordstan då vi lottade ut ett presentkort på ett tandemflyg från Äventyrscenter är nu avgjord.
Lycklig vinnare blir Marianne Aase från Göteborg som kommenterar beskedet: "Detta är ju helt sanslöst! Kan man verkligen göra sånt här när man är nästan 70 år?!?"
Jadå Marianne, det går alldeles utmärkt, stort grattis och lycka till med ditt livs upplevelse!

 


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter

Nästan 20 års erfarenhet! Service och butik under samma tak! Hjälmar, variometrar och mycket mer alltid i lager! Kort leveranstid på skärmar! Skärmflygkurser och tandemflyg. Skräddarsydda skärmflygsresor till världens alla hörn! Ring Peder, 0705-416371


 

Paramotorskolan

Paramotorkurs i Vårgårda 12 Nov. Pris för dig med licens 10 000 kr, med vinschbehörighet 9 500 kr. Ring Christer, 070-849 28 21rpmsport_sfg_webb

Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!
Nya Skärmar:
Icaro Instinct TE 

Pro Design Cuga 2