Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


En av bilsportens stora ledare har hastigt lämnat oss. Dallas Mathiesen var verksam inom Radiostyrd bilsport där han även sedan många år varit det internationella förbundets ordförande.
 

Landslaget 2018

(2018-01-15 13:00)
Inför måndagens Idrottsgala på i Globen höll Svensk Bilsport en presskonferens i Stockholm där Landslagen 2018 presenterades.
 
Idag måndag håller landslaget presskonferens inför säsongen 2018. Du ser det live på SBFPlay klockan 12:30.
 
Felix Rosenqvist körde hem sin andra raka seger i elbilsmästerskapet Formel E när han vann lördagens E-Prix i Marrakesh, och tar därmed också över den sammanlagda ledningen i förarsammandraget.
 
Här är Europamästaren i rallycross som har plats för ett racingguld hemma i prisskåpet. Anton Marklund är klar för en fortsättning i Porsche Carrera Cup Scandinavia.
 
 
 
 
Efter en hektisk fjolårssäsong har Felix Rosenqvist inlett 2018 i ett fortsatt högt tempo och i helgen kör smålänningen sitt första race för i år när Formel E-säsongen 2017-18 återupptas i Marrakesh, Marocko.
 

Tävlande utanför SBF

(2018-01-10 10:34)
 
Bilsportnytts programledare Christian Holmudd har satt samman en årskrönika från 2017. Ett år som var ett av Svensk Bilsports mest framgångsrika år med fyra världsmästare. Du ser den på sbfplay.se eller direkt här när du klickat på läs mer
 
Under hösten 2017 uppmärksammades #metoo där mängder av berättelser från kvinnor från hela samhällets yrkesliv samlades för att tala om sina upplevelser av sexuella trakasserier. Även inom idrotten lyftes denna skrämmande bild av förtryck fram.
 
 
 
 

Hemmavinsten

Postadress:
SHRA Jönköping - Bilsport
Ravinenvägen 13
55305 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info