Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Uttagning IBU Cup 7 och 8

(2018-02-22 15:03)
Årets IBU-Cup avslutas med tävlingar i Uvat och Khanty-Mansiysk i Ryssland. I jakten på IBU-Cupspoäng ställer Sverige upp med tre damer och tre herrar:
 

Nominera till Årets...

(2018-02-20 09:37)
 

Uttagning Junior-VM

(2018-02-12 16:11)
Följande åkare är uttagna att representera Sverige vid Junior-VM 2018 som går av stapeln i Otepää (EST), 26 feb - 4 mars:
 
 
Det var svåra skjutförhållanden under lördagen på skidskyttestadion i Östersund när SM fortsatte med masstarter. Emma Nilsson och Simon Hallström blev mästare bland seniorerna och Emil Nykvist var den ende som lyckades upprepa segern från sprinten
 
I skuggan av OS avgörs SM-tävlingar på skidskyttestadion i Östersund, arrangerade av Tullus SG. Ikväll var det distanslopp i svåra vindförhållanden och i seniorklasserna tog Ingela Anderson och Gabriel Stegmayr hem segrarna
 
Nu är det hög tid att söka till skidskytteuniversitetet. Senast 1 mars skall din ansökan vara SSSF tillhanda
 
 
Elvira Öberg gjorde en lysande insats i den avslutande jaktstarten i Junior-EM i Pokljuka när hon avancerade från nionde plats i starten och tog en överraskande silvermedalj, efter stark åkning och med endast en bom på fyra skjutningar!
 
 
Elvira Öberg följde upp den fina insatsen i distansloppet i Junior-EM genom att bli nia i dagens sprint, efter fullt skytte. Oskar Ohlsson och Viktor Brandt hamnade långt ner i resultatlistan, men klarade jaktstarten.
 
Det blev en meriterande 10:e-plats för Elvira Öberg i distansloppet i Junior-EM, efter starkt åkning. I herrarnas lopp blev Oskar Ohlsson 33:a, medan Viktor Brandt hamnade längre ner i resultatlistan.
 

IBU Cup 6 Martell (ITA)

(2018-02-01 14:52)
IBU-Cupen fortsätter på fredag med tävlingar i italienska Martell. Sverige representeras av följande åkare:
 

Barnens spelregler

(2018-01-31 17:22)
 
Det svenska mixedlaget i Junior-EM i Pokljuka nosade på pallen i början av loppet, men fick nöja sig med åttonde plats, efter två straffrundor. Både Amanda Lundström och Elvira Öberg gladde med fullt skytte utan extraskott.
 

Våra sponsorer

 

 Torsby skidtunnel

Valbergsängen

 

Ski-go

 

 

  

 Torsby kommun

 

 

Postadress:
SK Bore - Skidskytte
Valberget, Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Besöksadress:
Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@borebiathlon.com

Se all info