Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Riksidrottsförbundet och Bris inleder samarbete för att öka kunskap och stärka barns rättigheter inom idrotten.Idrottsledare ska få bättre kunskap om barnrätt, och Bris om idrottsrörelsen, allt med syftet att skydda och stötta aktiva barn.
 
Vill du vara med och utveckla idrotten i Värmland eller känner du någon som behöver en ny utmaning? Vi söker en driven digital kommunikatör
 
”Vägarna till landslaget” och ”Gör det bättre själv om du kan”
 
För ett år sedan, överlämnades utredningen Palett för ett stärkt civilsamhälle med en mängd förslag till regeringen och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke. Trots att frågorna vi och utredningen lyfter är viktiga, har ännu inget hänt.
 
Du vet väl att du kan låna utrustning gratis hos Fritidsbanken?
 
Missa inte chansen att ta del av sportlovsaktiviteterna i just din kommun! För mer information kolla respektive kommuner hemsida eller kontakta ansvariga för kultur och fritid.
 
Allt om stämman hittar du här
 
Sista ansökningsdag för hösten 2016 är 25 februari 2017
 
I idrottens intressepolitiska program får du veta vilka idrottsfrågor som blir de viktigaste inför valet 2018 och vilka förväntningar Riksidrottsförbundet har på våra politiker.
 
Här är vårens utbildningsprogram! Vi har gjort den som en affisch och vi hoppas att den kommer att sitta i alla föreningars klubbstugor och träningslokaler.
 
Nu är ansökan av 2017 års Anläggningsstöd för föreningar öppnad!
 
De senaste åren har svensk idrott upplevt stora förändringar i synen på träning och tävling. Den trenden ser bara ut att fortsätta. Idrottsrörelsen har förstått att man måste hänga med i samhällsutvecklingen och anpassa sig..
 
 
Nu är det dags att slutrapportera 2016 års utbildningsverksamhet till SISU Idrottsutbildarna. Vi vill ha dina listor senast den 17 januari 2017.
 
 

Torsby kommun

_______________________

 

Logo Handelsbanken

_______________________

 

noname new logo 13 (1)

_______________________

 Torsby Skidtunnel 

________________________

 Partnerdata

________________________

 

yamaha

________________________


selma spa

________________________

 

karlstad airport logo (2)

Postadress:
SK Bore
Valberget, Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Besöksadress:
Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Kontakt:
Tel: 0560-13703
Fax: 0560-13703
E-post: This is a mailto link

Se all info