Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Läs mer om vad våra föreningar gör.
 

SISU-helgen

(2016-09-13 14:59)
Anmälan till SISU-helgen 2016 är öppnad
 
Barnhjärnan 2016 är en konferens som samlar flera av landets främsta experter som verkar för att främja, förebygga och utveckla barns och ungdomars förmåga till skolprestationer, idrott och rörelse – för en bättre framtida hjärnhälsa.
 
Den 10 september, kl. 15.00, arrangerar Värmland Pride en Prideparad i Karlstad. Vi hoppas att så många SDF som möjligt kommer att delta med sina ledare, förtroendevalda, funktionärer och aktiva samt att ni uppmanar aktuella föreningar att delta.
 

Lediga tjänster

(2016-08-15 14:00)
Vi söker nu två idrottskonsulenter som ska arbeta med föreningsutveckling genom att marknadsföra, planera och starta utbildningsverksamhet i och tillsammans med idrottsföreningarna i Värmland.
 
Om din förening bedriver idrottsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år kan föreningen ansöka om LOK-stöd. På Svensk idrott hittar du information om vad som krävs för att kunna söka LOK-stöd.
 
Nu lanserar Svensk Antidoping en webbaserad utbildning som hjälper idrottare på alla nivåer att få koll på det viktigaste. Ren vinnare är Sveriges första webbutbildning för idrottare som vill lära sig grunderna om antidoping.
 
Aktiviteter med fokus på lek under raster och lektioner fick fart på eleverna, även de som normalt sett inte uppskattar ämnet idrott och hälsa. Pernilla Hedström har undersökt om och hur en hälsocoach i skolan kan fungera som en ny resurs i skolan.
 

Trevlig sommar

(2016-06-28 09:15)
önskar Värmlands Idrottsförbund alla föreningar, förbund och samarbetspartners. Under sommaren har vi ändrade öppettider i Idrottens Hus.
 
Den 14 juni 2016 genomförde vi en konferens på Idrottens Hus för SDF-ordförande och utbildningsansvariga. Delar av programmet: Barn och ungdomsidrotten, Strategiarbetet 2025, RIM 2017
 

SISU-helgen 2016

(2016-06-07 09:08)
29-30 oktober är det dags för årets SISU-helg! Läs mer och anmäl dig här..
 
Uppgraderingen av IdrottOnline närmar sig. I nästa vecka, från tisdag 7 juni kl 13:30 till onsdag 8 juni kl 12:30 kommer samtliga IdrottOnline-sajter att vara nedstängda, därefter räknar vi med en mjukstart av systemet. En rekommendation är därför...
 
Nu är det återigen dags för vår traditionella försommar träff. Kvällen kommer att innehålla fakta och samtal kring barn och ungdomsidrotten samt aktuella frågor och information från Värmlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Värmland
 
Vill er förening utveckla verksamheten och engagera er inom integration? Vi har möjlighet att stötta föreningar som jobbar med integration och föreningar som vill i gång.
 
Jenny Svender, Riksidrottsförbundet, berättar hur satsningar på jämställdhet inom idrott historiskt sett bara befäst könsordningen och cementerat idén om skillnaderna mellan kvinnor och män - och om vad som ska göras annorlunda.
 

Torsby kommun

_______________________

 

Logo Handelsbanken

_______________________

 

noname new logo 13 (1)

_______________________

 

torsbyskitunnel 

________________________

 

Partnerdata

________________________

 

yamaha

________________________


selma spa

________________________

 

karlstad airport logo (2)

Filtrera nyheter

Postadress:
SK Bore
Valberget, Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Besöksadress:
Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Kontakt:
Tel: 0560-13703
Fax: 0560-13703
E-post: This is a mailto link

Se all info