Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Ni vet väl att vi har resurser för att stötta föreningar som engagerar sig inom inkludering.
 
Eldsjälarna är hjärtat i det svenska föreningslivet. Genom sin drivkraft inspirerar de dagligen medlemmarna i sina föreningar – och det krävs enormt engagemang, passion och vilja för att en förening eller klubb ska fungera och må bra.
 
SVT Sport har gjort en undersökning bland barn- och ungdomstränare inom sex olika idrotter. Av de 770 som svarat så svarade var sjätte tränare att de funderat på att sluta som tränare på grund av föräldrar som beter sig dåligt i idrottssammanhang.
 
Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson skriver på Aftonbladet debatt om vikten av rörelse genom hela livet. Forskning visar att det bästa och mest kostnadseffektiva sättet att få fler att må bättre är att fler idrottar och är fysiskt aktiva.
 
En studie av miljöer som är framgångsrika i att utveckla elitidrottare
 

Schyst idrott!

(2017-04-03 10:37)
Vi vill ha en värmländsk idrottsrörelse där alla behandlas lika. Där alla får samma förutsättningar att delta, ha roligt och lyckas – oavsett vem du är.
 
Riksidrottsförbundet och Bris inleder samarbete för att öka kunskap och stärka barns rättigheter inom idrotten.Idrottsledare ska få bättre kunskap om barnrätt, och Bris om idrottsrörelsen, allt med syftet att skydda och stötta aktiva barn.
 
Vill du vara med och utveckla idrotten i Värmland eller känner du någon som behöver en ny utmaning? Vi söker en driven digital kommunikatör
 
”Vägarna till landslaget” och ”Gör det bättre själv om du kan”
 
För ett år sedan, överlämnades utredningen Palett för ett stärkt civilsamhälle med en mängd förslag till regeringen och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke. Trots att frågorna vi och utredningen lyfter är viktiga, har ännu inget hänt.
 
Du vet väl att du kan låna utrustning gratis hos Fritidsbanken?
 
Missa inte chansen att ta del av sportlovsaktiviteterna i just din kommun! För mer information kolla respektive kommuner hemsida eller kontakta ansvariga för kultur och fritid.
 
Allt om stämman hittar du här
 
Sista ansökningsdag för hösten 2016 är 25 februari 2017
 
I idrottens intressepolitiska program får du veta vilka idrottsfrågor som blir de viktigaste inför valet 2018 och vilka förväntningar Riksidrottsförbundet har på våra politiker.
 

Torsby kommun

_______________________

 

Logo Handelsbanken

_______________________

 

noname new logo 13 (1)

_______________________

 Torsby Skidtunnel 

________________________

 Partnerdata

________________________

 

yamaha

________________________


selma spa

________________________

 

karlstad airport logo (2)

Postadress:
SK Bore
Valberget, Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Besöksadress:
Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Kontakt:
Tel: 0560-13703
Fax: 0560-13703
E-post: This is a mailto link

Se all info