Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nu är det snart dags att slutrapportera 2016 års utbildningsverksamhet till SISU Idrottsutbildarna. Sista slutrapportdatum är 2017.01.09
 
Tråkiga scener utspelades när Helsingborgs IF förlorade mot Halmstads BK i kvalmatchen till herrallsvenskan i fotboll. Idrotten och klubbarna har ett stort ansvar att stävja problemen.
 
Varje år delar Svenska spel, i en satsning kallad Gräsroten, ut 50 miljoner kronor till idrottsföreningar över hela landet. I år fördelas pengarna till 7 972 olika föreningar.
 

Dags att anmäla sig...

(2016-11-10 11:28)
... till SDF konferensen 25-26 november på Dömle Herrgård
 
av intressanta utbildningar och föreläsningar under november.
 
Vilka mediciner, preparat finns på WADA:s dopinglista och var hittar jag information om regler? På antidoping.se har Riksidrottsförbundet samlat tydlig information och fakta.
 
Nu kan du anmäla dig till den femte nationella konferensen, Idrott och mångfald - Nyanländas inkludering, den 14-15 februari 2017 på Karlstad Congress Culture Centre.
 
På flera ställen i landet finns det möjlighet att låna utrustning till såväl fritidsaktiviteter som organiserade idrottsaktiviteter. Riksidrottsförbundet inleder ett samarbete med Fritidsbanken för att utveckla verksamheten.
 
Riksidrottsstyrelsen har i dag beslutat att öka takten i det fortsatta arbetet för jämställdhet inom idrotten. De jämställdhetsmål som finns för 2017 kommer inte att nås – vilket är en besvikelse men också en sporre i det fortsatta arbetet.
 
Läs mer om vad våra föreningar gör.
 

SISU-helgen

(2016-09-13 14:59)
Anmälan till SISU-helgen 2016 är öppnad
 
Barnhjärnan 2016 är en konferens som samlar flera av landets främsta experter som verkar för att främja, förebygga och utveckla barns och ungdomars förmåga till skolprestationer, idrott och rörelse – för en bättre framtida hjärnhälsa.
 
Den 10 september, kl. 15.00, arrangerar Värmland Pride en Prideparad i Karlstad. Vi hoppas att så många SDF som möjligt kommer att delta med sina ledare, förtroendevalda, funktionärer och aktiva samt att ni uppmanar aktuella föreningar att delta.
 

Lediga tjänster

(2016-08-15 14:00)
Vi söker nu två idrottskonsulenter som ska arbeta med föreningsutveckling genom att marknadsföra, planera och starta utbildningsverksamhet i och tillsammans med idrottsföreningarna i Värmland.
 
Om din förening bedriver idrottsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år kan föreningen ansöka om LOK-stöd. På Svensk idrott hittar du information om vad som krävs för att kunna söka LOK-stöd.
 

Torsby kommun

_______________________

 

Logo Handelsbanken

_______________________

 

noname new logo 13 (1)

_______________________

 

torsbyskitunnel 

________________________

 

Partnerdata

________________________

 

yamaha

________________________


selma spa

________________________

 

karlstad airport logo (2)

Filtrera nyheter

Postadress:
SK Bore
Valberget, Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Besöksadress:
Vasserudsvägen 17
68593 Torsby

Kontakt:
Tel: 0560-13703
Fax: 0560-13703
E-post: This is a mailto link

Se all info