Hoppa till sidans innehåll

SK Måsungen - Segling

Välkommen till Segelklubben Måsungens webbsida

SKM är en segelklubb med anor från 1930-talet och är känd för sina välarrangerade seglarläger med kunniga och entusiastiska ledare. Klubben bedriver sin verksamhet vid det vackert belägna klubbhuset på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs. Där finns perfekta förhållanden för seglarläger med hela Duvnäsviken att segla på. Klubben arrangerar ett flertal seglarläger under sommaren. Eleverna får lära sig seglingsteori, sjövett, båtvård och att hantera en segeljolle. Redan vid 6 års ålder kan man börja hos Sjöpiggarna, där de minsta barnen får lära sig grunderna om sjöliv, båtar och natur. På denna webbsida kan du hitta information angående bl.a. klubbens lägerverksamhet och hur du anmäler dig. Använd länkarna för att hitta den information du söker.

 

SEGLARLÄGER 2018

Nu kan du anmälan ditt barn till Måsungens läger 2018. Vi har inget kösystem, det är först till kvarn som gäller. Gå in under Lägerverksamhet och Anmälan 2018 för anmälningsblankett.
Välkomna till sommarens läger!  


Kika in på vår
 Facebook! Gilla vår sida för garanterad uppdatering! 

 

 

Jolleklubben

Jolleklubben är namnet på SK Måsungens eftermiddagsseglingar på Duvnäsviken som är öppen för alla våra medlemmar. Vi seglar alla våra jollar, men främst 2-krona. Vi kommer i år att segla på söndagar kl. 15:00 - 17:00. Vi hoppas med detta få se fler seglare som regelbundet seglar varje helg!

 

 

 

image  DSC_6361  image-2  DSC_7557

 

 


Nyheter från Måsungeklubben

2013-02-13
Nu har vi uppdaterat vår nya hemsida med bilder och information!
 
2012-12-27
Välkommen till vår nya hemsida!

Postadress:
SK Måsungen - Segling
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Besöksadress:
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Kontakt:
Tel: 08 716 10 79
E-post: This is a mailto link