Träningsgrupper - SK Poseidon - Simidrott - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper


SK Poseidons simhoppslinje börjar med simhoppskola 1-3 och fortsätter sedan i tränings- eller tävlingsgrupper.

Vi har flera olika träningsgrupper som är uppdelade efter ålder och kunskap. De yngsta träningshopparna tränar 2 gånger i veckan och senare kan man erbjudas att träna 3 sånger i veckan. I kolumnerna till vänster hittar man specifik information för varje grupp.

Träningen bedrivs både på land och i vatten. Vattenträningen bedrivs från kant, sviktar och hopptorn. I träningsgrupperna så är fokus på att utveckla sin simhoppning och att ha roligt! Det finns möjlighet att delta i klubbtävlingar och åka med på tävlingar som trip trap och ungomshoppet. Det är inget krav att delta på tävlingar när man tränar i en träningsgrupp.

Parallellt med träningsspåret så har vi ett tävlingsspår dit man kan flytta om man önskar att simhoppa mer och klarar av målen som är satta för tävlingsgrupperna. Läs mer om målen under ”tävlingsgrupper” i kolumnen till vänster. En samlad bedömning av bland annat kunskap, närvaro, inställning och viljan att tävla görs när en simhoppare vill flytta till en tävlingsgrupp.

Vi jobbar efter att skapa en miljö där simhopparna trivs, har roligt tillsammans och utvecklas både fysiskt och mentalt som individer.

Simhoppning är kul!

Uppdaterad: 07 JUL 2017 13:25
Skribent: Sanna Wallertoft


SK Poseidon på Facebook:

SK Poseidons sponsorer:

 

länk till Simtävlingar 2018

länk till Simtävlingar 2017

 livetiming

simmanu

octo open

Postadress:
SK Poseidon - Simidrott
Box 1555
22101 Lund

Besöksadress:
Högevallsgatan
22229 Lund

Kontakt:
Tel: 046128260
Fax: 046-189779
E-post: This is a mailto link

Se all info