Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


 
 
Efter ett par tunga deltävlingar i Formel 3-EM är Joel Eriksson ute efter revansch.
 
 
 
 
 
Felix Rosenqvist har förlängt sitt kontrakt med det indiska Formel E-teamet Mahindra Racing och är klar för en andra säsong i det snabbväxande elbilsmästerskapet.
 
Tjänsten som ny förbundsdirektör på Svensk Bilsport är nu tillsatt. Ny att leda förbundet blir Anna Nordkvist. Nordkvist kommer närmast från Ishockeyförbundet.
 
Landslagsföraren Fredrik Åhlin och kartläsaren Torstein Eriksen hade inte riktigt turen på sin sida i årets Brittiska Rallymästerskap och tappade guldet med 0,1 sekunder.
 
Rallycrosstävlingen i utkanten av Riga blev en riktig Sverigehistoria. När segerpiruetterna var klara och gummiröken lagt sig stod två svenskar högst upp på prispallen. Johan Kristoffersson säkrade guldet i VM och Anton Marklund EM-guldet.
 
Efter tolv säsonger är äntligen Robert Dahlgren mästare i STCC. Han säkrade mästerskapet redan i finalens första heat på Mantorp Park.
 
Johan Kristoffersson leder VM-tabellen i rallycross och med tre deltävlingar kvar pekar allt mot att det även i år blir en svensk världsmästare. Men huvudpersonen själv tar inte ut något i förskott.
 
Nu är det dags för årets Ungdomsforum inom Svenskbilsport! Plats och tid är Bosön 18-19 november.
 

Namnbyte Filipstads MC

(2017-09-14 14:22)
 

Postadress:
SMK Västerås Karting
Box 360
72107 Västerås

Besöksadress:
Hälla ring 1
72134 Västerås

Kontakt:
Tel: +4621800181
E-post: This is a mailto link

Se all info