Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Vilka mediciner, preparat finns på WADA:s dopinglista och var hittar jag information om regler?
 
På flera ställen i landet finns det möjlighet att låna utrustning till såväl fritidsaktiviteter som organiserade idrottsaktiviteter.
 
Just nu är budskapet till idrottsföreningar att inte oroa sig och redovisa sitt LOK-stöd precis som vanligt, i alla fall fram till den 1 juli 2017.
 
Hur kan vi tillsammans skapa ”Europas bästa idrottsregion”? Det är konferensens huvudtema under kvällen.
 
Vad innebär Idrottens nya strategidokument för oss som SDF?
 
Igår kväll hölls extra stämmor med Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna Väst i Göteborg, för att ta ställning i frågan om distriktssammanslagning mellan distrikten Västergötland och Väst.
 
Idrotten får 52,5 miljoner i ökat stöd i regeringens budget. En generell uppräkning, stöd för arbetsmarknadsinsatser och särskilda medel för intensifierat arbete i segregerade områden.
 
Över 200 personer deltog på inspirationsdagen arrangerad av Västergötlands Idrottsförbund, Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna i Alingsås igår. På agendan stod bland annat erfarenhetsutbyten och lärande kring samhällsbyggande.
 
Vi har tidigare följt UR:s satsning på Idrottens himmel och helvete. Programmen gav bra och konstruktiva diskussioner ute i idrottsföreningarna.
 

Utveckla era evenemang

(2016-09-01 13:38)
Många föreningar har genomfört Winn Winn 24-processer på sina evenemang. Det är en intensiv workshop där vi under 24h tillsammans med föreningen/evenemanget jobbar fram förslag på hur evenemanget kan utvecklas och bli mer lönsamt.
 
Under hösten erbjuder vi tre nya workshops inom Idrottens affärsmannaskap! Dessa syftar till att ge dig kunskap om hur du kan utveckla föreningens arrangemang, nå nya kundgrupper och öka föreningens intäkter.
 

Styrelsens roll och ansvar

(2016-08-18 10:00)
Utbildning för dig som vill lära dig mer i föreningskunskap. Vi går tillsammans igenom samverkansformer, medlemsavtalet, demokratiska principer, årsmötet, styrelsen roll och ansvar.
 

Workshop i IdrottOnline

(2016-08-16 09:08)
Nu har du chansen att få svar på dina frågor i IdrottOnline!
 

Dags att söka LOK-stöd!

(2016-08-08 11:07)
Om din förening bedriver idrottsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år, kan föreningen ansöka om LOK-stöd för vårens aktiviteter. Ansökan ska vara inskickad senast den 25 augusti.
 
Idrottens högsta utmärkelse, RF:s förtjänst-tecken, delas traditionellt ut i samband med idrottsfesten på Riksidrottsmötet, nu närmast i Karlstad, maj 2017.
 

20121015-Tibro-Skog-Tradgard

Filtrera nyheter

Postadress:
SOK Träff - Friidrott
Joakim Andersson, Näs Gård 1
54694 Undenäs

Kontakt:
Tel: 0505-200 84
E-post: This is a mailto link

Se all info