Hoppa till sidans innehåll

SS Pinhättan - Segling

Minnesord över Håkan Westling

Gå till nyheter och minnesord för att läsa om klubbens siste hedersmedlem!

 

Städning av klubbhus

På söndag den 18/3 från  kl 14.00 är det städning av klubbhuset. Något att äta och dricka efteråt! Välkomna önskar klubbhuskommitten!

Seglarskolan 2018

Gå in under rubriken Seglarskolan 2018 och anmäl dig till den kurs du vill gå. 

Seglarskolelärare 2018

Vill du vara med och skapa VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA?

Seglarskolan startar med upprop den 17 juni och sista dagen är den 13 juli. Som lärare måste du vara beredd på viss förberedelsetid och ett visst efterarbete. Det kommer också finnas möjlighet att efter seglarskolan slut arbeta med privatlektioner för barn och vuxna samt vuxenseglarskola.

 

Anmäl ditt intresse genom att anmäla dig i länken nedan.

För dig som varit lärare/fender tidigare så räcker det med att skicka in nedanstående formulär.

 

För dig som inte varit lärare/fender tidigare är det bra om du kompletterar med uppgifter om dina erfarenheter/kunskaper inom segling, navigation, allmän sjövana och eventuell vana att arbeta med barn, ungdomar och utbildning, oavsett sport/aktivitet.

 

Frågor ? Skicka ett mail till  This is a mailto link

 

Anmäl dig så fort som möjligt - dock senast den 30 mars genom länken nedan:

https://docs.google.com/forms/d/1Kfxdi0baxAP4mJgcwxrHHXSd_CITkqJzQZGiCkZLrZA/edit?ts=5a89e43c

 

 

  

 

 

SSP Nyheter

Storstädning i jolleskjulet! SSP har många aktiva seglare som vill ha plats i till sina grejer. Vi kommer därför storstäda jolleskjulet och bojförrådet.
 
I helgen vann SSP:s Max Salminen VM-guld i Finnjolle! Ett stort grattis!
 
 
I helgen avgjordes Barsebäcks 8:an, SSPs klubbmästerskap för kölbåtar, i form av en distanskappsegling. CB66:an RipRapRup med Fredrik Gyllander, Johan Brunlid och Daniel Mohn tog storslam när de vann både Barsebäcks 8:an och Tisdagsserien!
 
Det ligger två optimistjollar, två E-jollar och en laser bakom jolleskjulet. Om inte ägarna identifierar sig i år kommer vi att lämna dessa som hittegods till polisen.
 
 
Inte så mycket vind men trevligt ändå! Här kommer några bilder från helgens arrangemang..
 
Varmt välkomna till LBS på tisdag den 13 oktober kl 1900. Inbjudan går ut till Lommabuktens Seglarklubb och SS Pinhättans medlemmar, samt andra klubbar i närområdet. Alla är hjärtligt välkomna.
 
I fint söndagsväder hade jollarna sin säsongsavslutning i söndags. Förutom priser för våra olika KM delades även pris ut till bästa rookie (Ella I) och för framgångar på Öresund Cup (Hector och Bea). Vi avslutade med kakfest. Väl mött nästa säsong!
 
Nu har ni en unik möjlighet att få följa en högklassig och rolig segling på nära håll. Varje race tar ca 20-25 minuter och det är högt tempo så det blir aldrig tråkigt. Den 3-4 oktober kommer Nordiska mästerskapen i CB66 Racer att seglas i Barsebäck...
 
Jolleslipen tenderar att bli en avstjälpningsplats. Det ligger flera oanvända jollar, söndriga kapell, bildäck, trasiga sjösättningsvagnar och annat bråte där. Detta gagnar ingen, så om några veckor kommer vi att röja upp.
 
Våra unga optimistjolleseglare har även i år deltagit i Öresund cup. Det var sista deltävlingen förra helgen i Bjärred. Där tog Hannibal en andraplats och Johanna en tredjeplats på var sin delsegling. I den totala cupen kom Felix bäst med en tredje p...

Seglarskola 2017

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA!

 Läs mer här!

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: 046-712515
E-post: This is a mailto link