Hoppa till sidans innehåll

Jolleslipen


Information kring jolleslipen

Ni som ligger på jolleslipen bör fundera på att ta hem era jollar för till vintern kan det bli stormigt och jollarna kan gå sönder. Det ligger flera jollar på slipen som inte varit med i seglarskolan i år och som inte betalt slipavgift- dessa kommer att flyttas och efter hand anmälas som till polisen som kvarlämnat hittegods. Det ligger redan några jollar bakom jolleskjulet som kommer att anmälas i vinter om inte ägarna tar hand om sina båtar.

Jolleskjulet är inte heller det någon förvaringsplats för saker som inte kommer att användas mer-ta hem era grejor, riggar m.m. så slipper ni riskera att de försvinner eller förstörs under vintern.

Jollar och annat som ligger på jolleslipen SKA betala slipavgift om de inte används under seglarskolan. Avgiften är skälig och går direkt in i jolleverksamheten:

  1. 100:- för optimister,
  2. 200 för större jollar och kajaker (E-jolle laser) 
  3. 300:- för tvåmansjollar
  4. Övriga jollar/kölbåtar efter överenskommelse, vanligtvis 500:-.

Det går fortfarande bra att sätta in avgiften på klubbens konto alternativt kontant till någon i jollekommitten. jollar som betalt avgift utrustas med avgiftsmärkning. Har ni betalt, men inte blivit uppmärkta å meddela någon i jollekommittén för åtgärd.

Uppdaterad: 20 JUN 2018 15:48
Skribent: Rickard Bråberg
Epost: Adressen Gömd
klubbhuset

Ansök om att bli medlem!

 

 

 VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA IGEN

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2018

 

 

 

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: 046-712515
E-post: This is a mailto link