Hoppa till sidans innehåll

Information angående jolleslipen

2015-09-23 14:14
Jolleslipen tenderar att bli en avstjälpningsplats. Det ligger flera oanvända jollar, söndriga kapell, bildäck, trasiga sjösättningsvagnar och annat bråte där. Detta gagnar ingen, så om några veckor kommer vi att röja upp.
  • Uppdaterad: 2017-06-12 12:33

Seglingssäsongen närmar sig ju sitt slut och det är inte många jollar som kommer att tas ut på havet mer i år. Ni som ligger på jolleslipen bör fundera på att ta hem era jollar för till vintern kan det bli stormigt och jollarna kan gå sönder. Det ligger flera jollar på slipen som inte varit med i seglarskolan i år och som inte betalt slipavgift- dessa kommer att flyttas och efter hand anmälas som till polisen som kvarlämnat hittegods. Det ligger redan några jollar bakom jolleskjulet som kommer att anmälas i vinter om inte ägarna tar hand om sina båtar.

Jolleskjulet är inte heller det någon förvaringsplats för saker som inte kommer att användas mer-ta hem era grejor, riggar m.m. så slipper ni riskera att de försvinner eller förstörs under vintern.
Jollar och annat som ligger på jolleslipen SKA betala slipavgift om de inte används under seglarskolan. Avgiften är skälig och går direkt in i jolleverksamheten: 100:- för optimister, 200 för större jollar och kajaker (E-jolle laser) och 300:- för tvåmansjollar. Övriga jollar/kölbåtar efter överenskommelse, vanligtvis 500:-.

Det går fortfarande bra att sätta in avgiften på klubbens konto alternativt kontant till någon i jollekommitten. jollar som betalt avgift utrustas med avgiftsmärkning. Har ni betalt, men inte blivit uppmärkta å meddela någon i jollekommittén för åtgärd.

Skribent: Per Gersne

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: 046-712515
E-post: This is a mailto link