Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Styrelsens roll och ansvar

(2016-08-18 10:00)
Utbildning för dig som vill lära dig mer i föreningskunskap. Vi går tillsammans igenom samverkansformer, medlemsavtalet, demokratiska principer, årsmötet, styrelsen roll och ansvar.
 

Workshop i IdrottOnline

(2016-08-16 09:08)
Nu har du chansen att få svar på dina frågor i IdrottOnline!
 

Dags att söka LOK-stöd!

(2016-08-08 11:07)
Om din förening bedriver idrottsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år, kan föreningen ansöka om LOK-stöd för vårens aktiviteter. Ansökan ska vara inskickad senast den 25 augusti.
 
Idrottens högsta utmärkelse, RF:s förtjänst-tecken, delas traditionellt ut i samband med idrottsfesten på Riksidrottsmötet, nu närmast i Karlstad, maj 2017.
 
Välkommen till Fritid/Idrott/Hälsa, en dag fylld med inspiration, erfarenhetsutbyte och lärande kring samhällsbyggande, måndag den 12 september 2016.
 
Uppgraderingen av IdrottOnline närmar sig. I nästa vecka, från tisdag 7 juni kl 13:30 till onsdag 8 juni kl 12:30 kommer samtliga IdrottOnline-sajter att vara nedstängda, därefter räknar vi med en mjukstart av systemet. En rekommendation är därför...
 
Tack för en mycket lyckad utbildningsvår! Snart är det semester och ledighet, men redan i september drar höstens utbildningar igång. Som vanligt erbjuder vi ett brett och spännande utbud inom ett flertal olika områden för dig som är ledare, aktiv,...
 
Vi hoppas att du och din idrottsförening vill gå med oss under banderollen ”Idrotten gör Sverige starkare” i Borås första Pridetåg.
 
En spänd förväntan låg i luften när Västergötland Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna Västergötland, Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna Väst, höll en extrastämma i Alingsås igår angående en eventuell sammanslagning av...
 
Nu är det hög tid att föreslå kandidater till årets Hugo Levin pris. Pristagaren erhåller 50 000 kr. Ett årligt pris till unga framstående idrottsledare och idrottsorganisatörer, för utmärkt engagemang och stort ledarskap till svensk idrotts bästa.
 

Nya medarbetare

(2016-05-03 12:09)
Vi hälsar Sabine Lif och Åsa Bogren välkomna till oss som idrotts- och utbildningskonsulenter i kommunerna Skövde, Skara och Mariestad.
 
Det är inte varje dag ett distrikt får stå som värdar för ett Europeiskt idrottsutbyte och lägger man där till att totalt 22 olika länder är samlade vid ett och samma tillfälle, är detta något utöver det vanliga.
 
SISU Idrottsutbildarna och Västergötlands Idrottsförbund söker timanställda kursledare inom förenings- och förbundsutveckling.
 
Nu kan du bli en av dem som får möta tusentals barn och unga och skapa förutsättningar för deras egna idrottsföreningar, skol-IF.
 
109 personer var samlade igår kväll när Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna höll sin gemensamma årsstämma på Vara Konserthus. Under kvällen delades även årets stipendier och utmärkelser ut.
 

STÖD SSK GENOM ATT GE ETT BIDRAG TILL VÅR FORTSATTA VERKSAMHET!

 Använd vårt BG 969-9240

TACK FÖR DITT STÖD!

 

 

Gå in på

Logo sponsorhuset

 

 och Stöd Sandhults SK!

 

räknare
Besöksräknare

 

 

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Teamsportias logo 

 

mäklarhuset logo

 

 BS Rör loga Svart

 

Sandhultsmaskinstation_vit&röd 

 

Avere

 

Swedbank Sjuhärad


ÖVRIGA SPONSORER

 

 

Wollmars_ny_logo

 

Vila Mini-Hotell

 

Borås Truckservice

Postadress:
Sandhults SK - Fotboll
Thåängen
50491 Sandhult

Kontakt:
Tel: 033-240480
Fax: 033-240480
E-post: This is a mailto link

Se all info