Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nu är det dags att nominera till styrelsen för Västra Götalands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland.
 
Nu är det formellt klart att från och med årsskiftet slås vi samman med Västsvenska distriktet och blir Västra Götalands Idrottsförbund respektive SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland.
 
Varje år delar Svenska spel, i en satsning kallad Gräsroten, ut 50 miljoner kronor till idrottsföreningar över hela landet. 9 127 786 kronor – det är vad ungdomsidrotten i Västra Götalands län kan glädja sig åt vid årets utbetalning.
 
Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många.
 
Under den kommande veckan ordnar Sports for you olika prova på aktiviteter på flera orter. Kom och ha kul och träffa kompisar och kanske hitta en ny idrott som du tycker är rolig och vill fortsätta med.
 
Flera föreningar har redan gjort det, genomfört en WinnWinn24-process, för att utveckla sitt evenemang.
 
Det största äventyret handlar inte om att bestiga berg eller dyka i hav, det börjar inom dig själv!
 
Vilka regler gäller för vår förening? I samarbete med Skatteverket bjuder vi in representanter från idrottsföreningar till en informationskväll där du kan få svar på dina frågor inom skatteområdet.
 
Vilka mediciner, preparat finns på WADA:s dopinglista och var hittar jag information om regler?
 
På flera ställen i landet finns det möjlighet att låna utrustning till såväl fritidsaktiviteter som organiserade idrottsaktiviteter.
 
Just nu är budskapet till idrottsföreningar att inte oroa sig och redovisa sitt LOK-stöd precis som vanligt, i alla fall fram till den 1 juli 2017.
 
Hur kan vi tillsammans skapa ”Europas bästa idrottsregion”? Det är konferensens huvudtema under kvällen.
 
Årets samverkanskonferens är inställd!
 
Igår kväll hölls extra stämmor med Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna Väst i Göteborg, för att ta ställning i frågan om distriktssammanslagning mellan distrikten Västergötland och Väst.
 
Idrotten får 52,5 miljoner i ökat stöd i regeringens budget. En generell uppräkning, stöd för arbetsmarknadsinsatser och särskilda medel för intensifierat arbete i segregerade områden.
 

STÖD SSK GENOM ATT GE ETT BIDRAG TILL VÅR FORTSATTA VERKSAMHET!

 Använd vårt BG 969-9240

TACK FÖR DITT STÖD!

 

 

Gå in på

Logo sponsorhuset

 

 och Stöd Sandhults SK!

 

räknare
Besöksräknare

 

 

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Teamsportias logo 

 

mäklarhuset logo

 

 BS Rör loga Svart

 

Sandhultsmaskinstation_vit&röd 

 

Avere

 

Swedbank Sjuhärad


ÖVRIGA SPONSORER

 

 

Wollmars_ny_logo

 

Vila Mini-Hotell

 

Borås Truckservice

Filtrera nyheter

Postadress:
Sandhults SK - Fotboll
Thåängen
50491 Sandhult

Kontakt:
Tel: 033-240480
Fax: 033-240480
E-post: This is a mailto link

Se all info