Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Dags att söka LOK-stöd

(2017-08-22 10:32)
Kom ihåg att ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2017 ska vara inskickad senast den 25 augusti.
 

Trevlig sommar!

(2017-06-29 10:52)
Sommaren är här och vi på Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kommer att hålla vårt kansli stängt under vecka 27-31.
 
Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna välkomnar samtliga idrottsföreningar och förbund att gå med oss i Västerås Prideparad på lördag, den 1 juli.
 
ArosCupen i fotboll är en av Sveriges största ungdomsturneringar. Turneringen genomförs den 29 juni‐2 juli i Västerås och i år kommer ett unikt samarbete synliggöra mångfaldsfrågan inom idrotten.
 
Nytt inlägg på bloggen!
 
Nu har du en unik möjlighet att gå en tränarutbildning med elitinriktning i Västerås. Uppstart hösten 2017.
 
 
Att öka läsförmågan med hjälp av ett stort idrottsintresse var utmaningen som blev till möjlighet för föreningsliv, skola och kommun i Surahammar. Där är läsförståelse och rörelseförståelse nu lika viktigt för att ge kunskap för livet.
 
Alla som idrottar i en förening ska kunna göra det i en trygg miljö. Det innebär en miljö där du utvecklas och mår bra och där verksamheten utgår från idrottsrörelsens gemensamma överenskommelse och värdegrund - Idrotten vill.
 
”Vill du också rida? Det är gratis!” Det är Öppet hus med familjefest hos Köpings Ridklubb (KRK), en dag som möjliggjorts med hjälp av inkluderingsmedel från SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund. Och ”alla” är verkligen där.
 
Svensk idrott är överens om att vi behöver växla upp arbetet med att ge kvinnor och män lika förutsättningar och makt. Idag klubbades nya jämställdhetsmålen igenom på Riksidrottsmötet i Karlstad.
 
Svensk idrott håller på att förändras. Nu har idrotten enats om en gemensam vision för framtiden.
 

En välkomnande idrott!

(2017-05-18 13:46)
Alla ska känna sig välkomna inom idrotten! Det framgår tydligt i den strategi för Svensk idrott som presenteras i samband med Riksidrottsmötet i Karlstad.
 
Hon slog igenom som en doldis för snart nio år sedan och blev ”Silver-Emma” med hela svenska folket. En titel hon befäste genom ännu ett OS-silver i Rio 2016. Nyligen gästade Emma Johansson Västerås för att möta aktiva och ledare i Västerås CK.
 
I helgen är det dags för Riksidrottsmötet där massor av viktiga beslut ska fattas. Framtidens barn- och ungdomsidrott är en av frågorna som uppmärksammas inför mötet. Här möter du Marie Persson, sakkunniga i Västmanland.
 

Vi tackar våra sponsorer!

 

noname new logo 13

 

farg-devis

 

satra-brunn

 

Metso_BrandPR_CMYK

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Sätra IF
Claes Wannberg, Sätravägen 63
73395 Sala

Kontakt:
Tel: 072-2447537
E-post: This is a mailto link

Se all info