Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Vi som jobbar för Sävedalens AIK vill tacka alla er som var med som funktionärer vid Göteborgsvarvet och Lilla Varvet i helgen. Ni gör ett fantastiskt jobb och det är alltid lika kul att träffa er vid dessa arrangemang!
 
Ett stort tack till alla er som ska vara med som funktionärer vid helgens Göteborgsvarvet och Lilla Varvet! Här kommer lite info om kollektivtrafik m.m.
 
SAIK behöver ytterligare flaggvakter samt funktionärer till miljöstationen vid mål, vid året Göteborgsvarv.
 
På en gång efter att det extra årsmötet avslutats så höll friidrottsektionens nya styrelse sitt första möte, då man la fast mötestider samt beslutade om ny arbetsordning för styrelsen.
 
SAIKs friidrottssektion höll torsdagen den 3:e maj extra årsmöte, för val av ny styrelse. Det blev en ny styrelse, som sedan på en gång efteråt kunde hålla sitt första möte.
 
Årets Lerumslopp blev en riktig folkfest och med SAIK i topp i flera av klasserna.
 
Andreas Kramer har tilldelats De Stora Grabbarnas stipendium på 10.000 kr för sina fantastiska framgångar och resultat av högsta världsklass.
 

Extra Årsmöte 3 maj

(2018-04-19 10:52)
Valberedningen har nu tagit fram ett nytt förslag till ny styrelse för SAIKs friidrottssektion 2018 och sektionen kallar härmed sina medlemmar till extra årsmöte torsdag 3 maj.
 
Även i sommar kommer Sävedalens AIK att arrangera friidrottsskola på Vallhamra IP. Sex veckor är inplanerade och mer finns att läsa på hemsidan. Där finns även en länk för anmälan.
 
Lördag sjunde april var det dags för klassiska Premiärloppet i Skatås.
 
Flera av SAIKs 07:or har varit på läger i Uddevalla och förutom träning passade man även på att tävla vid Lilla Uddevallaspelen, där flera personliga rekord sattes.
 
På onsdagen var det dags för friidrottssektionen att hålla sitt årsmöte. På dagordningen stod bl.a. den vision som avgående styrelsen arbetat med samt en höjning av aktivitetsavgifterna.
 
Friidrottssektionen hälsar härmed sina medlemmar välkomna till årsmöte onsdag 21 mars kl. 19.00 i klubblokalen (SAIKs kansli) i Vallhamra Sportcenter. Fika från kl. 18.30
 

Fyra segrar av Leo!

(2018-03-13 19:08)
Vi brukar inte uppmärksamma individuella resultat i åldrarna 14 år och yngre. Idag gör vi undantag. Under helgen Götalandsmästerskap i Varberg tävlade flera ungdomar med många fina placering och resultat.
 
Det var tidigare klubbkompisen Sara Holmgren som gjort en intervju med Linn för marathon.se, där hon berättar om sin träning och de mål hon har för i år.
 

 

 

 Friidrottsskola

 sommar 2018

 

 Sävedalsspelen genomskinlig

2-3 juni 2018 

 

 Göteborgs Jubileumslopp

 

sävedalsloppet

20 oktober 2018

 

Sävedalen Inomhus 

Premiärloppet

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


..GV21K halfmarathon
.
springigbg
.


Vi stöder Sävedalens AIK
Logga C&S
Allum logga
OrtopedifemmanssportICA
Logga Com 7

 

.Positivum
 
Löp & Sko
.
.

 

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Box 2020
43302 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 070-233 09 67
E-post: kansli@saik.nu