Hoppa till sidans innehåll
På Gridden

Om verksamheten


En aktiv klubb

Segelflygarna i Uppsala är en av landets mest aktiva klubbar. I år arrangerar vi Svenska Mästerskapen i segelflygning i Öppen och Racingklasserna. Uppsala Masters 23-30:e Maj. Ett gigantiskt event med ca 50 deltagande flygplan och mellan 150 och 200 personer på fältet.

Som satsar på utbildning

Vi ligger långt fram när det gäller utbildning, och utbildar mellan tio och femton nya segelflygare varje år. Vi kan erbjuda allt från grundutbildning till avancerad flygning och instrumentflygning, dvs vår klubb har kapacitet för en komplett utbildning. Är du intresserad av mer information kan du titta på sidan om utbildning.

Och externa evenemang

Vi ordnar också flygningar för allmänheten. Det vi erbjuder är presentflygningar & företagsevent. Det förstnämnda är ett spännande arrangemang vid allt från födelsedagsfirande till svensexor och möhippor, medan företagsevent riktar sig mot de som vill bjuda sina kunder/anställda på en lite annorlunda upplevelse, konferens eller firmafest. Dessa flygningar brukar vara mycket uppskattade!

Prova på du med!

Ett annat sätt är provlektioner för de som vill få ett smakprov på vad segelflygning innebär. Enklast är då att man ringer till klubbstugan på Sundbro under lördagar eller söndagar mellan klockan 09.00 och 10.00, telefon 018-35 70 13, för att se om det finns någon flyglärare ledig.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:27
Skribent: Peder Lindbom

Segelflygarna      Uppsala Flygklubb
Sundbro425            743 81 Bälinge
018-35 70 13   This is a mailto link

Börja segelflyga!

Associerad medlem! 

Köp presentflygning! 

Flyg hos oss! 

För medlemmar! 

Uppsala Masters! 

 

 

 

   failogo

Våra sponsorer:

UIFB_FLiggande2_R-d

Permobil

 

Finnlines_logo

Naviter logo

RBU_Stockholm

Langbrovardshus

Ottobock

Prosales (2)

rg_logga

 

 

Postadress:
Segelflygarna Uppsala FK - Flygsport
Sundbro 425, Sundbro 425
74381 Bälinge

Kontakt:
Tel: 018-35 70 13
E-post: This is a mailto link

Se all info