Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan Sjuskäret samt login till IoL


Välkommen!

Här söker Du medlemskap samt registrerar dig i SJUSKÄRET  (även befintliga medlemmar skall registrera sig här då detta är vår matrikel hos riksidrottsförbundet) OBS Du som redan är registrerad kan logga in på denna sidan. 
Klicka på hänglåset uppe till höger.
Du som redan är medlem innan vi la vårt register här och får problem med registrering. Kontakta This is a mailto link

Den viktigaste informationen utöver ditt namn är din epostadress. Utan den fungerar vår adminstration inte. Missa inte bocka i "aktiv i skridsko"

Administrativ inträdesavgift för nya medlemmar är 200:-  per person

Årsavgift är 200:-  och skall inför säsong betalas senast 31/12 varje år men helst
tidigare för vår administrations skull
(Nya medlemmar betalar alltså 400:-  första året) 

bankgiro 5328-4139  (tar minst tre dagar innan vi ser betalning)
swish 123 326 63 76
(snabbast hantering då vi ser betalning direkt)

När vi mottagit din anmälan och registrerat din betalning kommer du inom kort att kunna logga in på sjuskaret.skridsko.net  där all is och övrig klubbinfo finns.

Vi administrerar manuellt detta året så ni får ha lite överseende med att det kan ta lite tid för att kunna logga in. OBS! För att få inloggningsuppgifter. Klicka på glömt lösenord när du är på sjuskaret.skridsko.net så kommer uppgifter med mail.

Får du svar att det inte hittas någon med din epost så kan du ha en inaktuell adress som ligger kvar sedan tidigare. Kontakta då This is a mailto link

Återigen

Välkommen!

Styrelsen

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Sjuskärets LSK - Skridsko
Sonja Norén, Nämdemansgatan 49 A
50445 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info