Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det är mindre än 1 månad kvar till återkomsten av Moralägret!
 
Den 15 juni togs första spadtaget till den skridsko- och bandyhall som under flera år varit på gång i Stockholm.
 
Under fyra dagar har ungdomar från stora delar av Sverige samlats på det första öppna Blå-Gult-lägret. Vi har utvecklats i historisk miljö vid Rosersbergs Slott. Det är en inspirerande miljö för träning och samvaro.
 
Vid ISUs kongress sista dag valdes styrelse och kommitteer och Jan Dijkema fick fortsatt förtroende som ordförande för ISU
 

ISU-kongress i Sevilla

(2018-06-04 13:40)
ISU-kongressen pågår just nu i Sevilla, Spanien. Kongressen avslutas på fredag efter fem dagars konfererande.
 
Som ett led i SSF's utvecklingsarbete och arbete med Making a Better Skating Nation 2025 kommer vi under 2018 att göra föreningsbesök till i första hand de 34 föreningar som har svarat på Making a Better Skating Nation enkäten.
 
Under maj månad så har det genomförts Europeisk konferens för såväl short track som long track där SSF har varit delaktiga. På dessa konferenser förs det olika diskussioner för att vara med och utveckla skridskoåkning och här kommer en liten rapport.
 
Inom elit och utvecklingsverksamheten kommer vi att fokuseras mera på bredd, bas och utveckling. Som ett led i detta bjuder SSF nu i till ett "öppet" Blågult och Unga Blågult läger den 15.-18.juni.
 

Angående GDPR

(2018-05-25 08:54)
Inom idrottsrörelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. Från idag den 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR).
 
 
Mellan den 1-5:e augusti räkna vi med en stor skridskoträff i Mora. Nu öppnar vi upp anmälan dit.
 
Läs mer Elitidrottsstipendiet nedan
 

VM i Synkro

(2018-03-26 14:17)
Svenska Skridskoförbundets systerförbund, Svenska Konståkningsförbundet arrangerar den 6-7 april VM i Synkro i Stockholm.
 

Info om Moralägret 2018

(2018-03-20 14:24)
Vi kommer successivt publicera nyheter om hur planeringsarbetet inför Moralägret 2018 fortlöper. Här med kommer den första informationen.
 
Just nu pågår mässan Träffpunkt Idrott i Göteborg och i samband med denna genomförs även en idrottslyfts träff. Dagar fyllda med spännande föreläsningar, seminarier, möten och utvecklande dialoger äger rum under 3 dagar.
 

Postadress:
Sjuskärets LSK - Skridsko
Sonja Norén, Nämdemansgatan 49 A
50445 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sjuskaret.nu

Se all info