Hoppa till sidans innehåll

Skedala RK - Ridsport

Välkommen till Skedala Ridklubb

Stora gräsbanan öppen 

Medlemmar, passa på att träna på våra fina tävlingshinder när stora gräsbanan nu är öppen. Tänk på att vara rädda om våra hinder och gräset. Lämna inga bommar på marken och var noga med att flytta hindren efter att du har hoppat. 

 

Grattis till Lova och Annie, årets vinnare i Annas minne

I år gick pokalerna i ponnytävlingen Annas minne till Lova Oscarsson på Overgaardens Zafira i dressyr, och Annie Åhlström på Just for Pleasure, i hoppning. Stort, stort grattis. 

Tack till alla medlemmar som jobbade fantastiskt bra – och länge, för att göra tävlingen till ett fint och säkert arrangemang. 

Nyheter från SRK

2017-05-08
Det går bra för Skedalas lag i allsvenskan. De duktiga ponnyryttarna hoppade i helgen i första omgången i division III och ställde upp med två lag.
 
2017-04-10
i helgen skördade hopplagen i ponnyallsvenskan nya framgångar. Elitlaget kom på andra plats och det blev en fin tredjeplacering i division I, när andra omgången avgjordes i Ha...
 
2017-04-04
Söndagen den 23 april kör vi årets första fixardag. Vi träffas kl. 10 och hjälps åt att göra fint på anläggningen och ställa i ordning banorna inför säsongen.

Medlemsinformation

Bonussystem

Sommarträningar 2017

Vi sponsrar
Annas minne

citygross_logo

Postadress:
Skedala RK - Ridsport
Theresia Ackemo,, Skedala Smedshult 196
30593 Halmstad

Kontakt:
Tel: 073-685 47 28
E-post: This is a mailto link

Se all info