Hoppa till sidans innehåll

Skedala RK - Ridsport

Välkommen till Skedala Ridklubb

Skedaladagen med klubbmästerskap 16 september

Välkommen till Skedaladagen och årets klubbmästerskap. Under dagen bjuds vi både på käpphästar och nya klubbmästare i dressyr och hoppning. Vi träffas på anläggningen kl. 10.00 och hjälps åt att fixa banor, ta fram fika och kanske grillen. Läs mer om Skedaladagen och hur du anmäler dig till KM. 

Välkommen på fixardag 8 oktober 

Vi hjälps åt att plocka  undan och vinterbona anläggningen för den här säsongen. Vi träffas kl. 10 och håller som längst på till kl. 14. Passa på att samla de sista bonuspoängen.  

Grattis till Lova och Annie, årets vinnare i Annas minne

I år gick pokalerna i ponnytävlingen Annas minne till Lova Oscarsson på Overgaardens Zafira i dressyr, och Annie Åhlström på Just for Pleasure, i hoppning. Stort, stort grattis. 

Tack till alla medlemmar som jobbade fantastiskt bra – och länge, för att göra tävlingen till ett fint och säkert arrangemang. 

Nyheter från SRK

2017-09-07
Lördagen den 16 september är alla medlemmar varmt välkomna till Skedaladagen. Vi avslutar sommarsäsongen på anläggningen genom att bland annat kora årets klubbmästare i dressy...
 
2017-08-17
På söndag, den 20 augusti, öppnar vi upp anläggningen i Skedala för alla som vill träna hoppning på gräs och testa på att rida en liten ”derby-bana” utanför hoppningsbanan. Vi...
 
2017-05-08
Det går bra för Skedalas lag i allsvenskan. De duktiga ponnyryttarna hoppade i helgen i första omgången i division III och ställde upp med två lag.

Medlemsinformation

Bonussystem

Sommarträningar 2017

citygross_logo

Postadress:
Skedala RK - Ridsport
Theresia Ackemo,, Skedala Smedshult 196
30593 Halmstad

Kontakt:
Tel: 073-685 47 28
E-post: This is a mailto link

Se all info