Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


Vill du bli medlem i Skellefteå XC?

Skellefteå XC är en idrottsförening som bildades 2014. Vår målsättning är att bedriva verksamhet för konditionsidrotter med naturen som arena, men huvudsakligen inriktar vi oss på längdskidåkning med en lokal anknytning. Vi vänder oss till aktiva tjejer och killar på junior- och seniornivå. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, motionär eller elit. Alla är välkomna. Inom Skellefteå XC ordnar vi regelbundna aktiviteter och träningar för våra medlemmar. Vi deltar självklart också på skidtävlingar. Vår ambition är att medlemmarna ska utvecklas och kunna prestera på en jämn och hög nivå. För att nå dit kan vi erbjuda hjälp med utformandet av träningsprogram som passar din
utveckling och ambition. Självklart står även grunden för all skidåkning, bra skidspår högt uppe på agendan.

Alla våra medlemmar är försäkrade hos Folksam vid både träning och
tävling samt vid resor till och från träning och tävling.


Kostnad

Medlemsavgift - 200 kronor
Familjeavgift
(inkl. familjemedlemmar på samma adress) - 250 kronor.

Du registrerar ditt medlemskap direkt här.
Fyll i formuläret som du når via länken nedan.

Betalar gör du direkt till Bankgiro 573-0833 
Så fort vi fått din betalning blir du medlem i Skellefteå XC.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Skellefteå XC Club - Skidor
Magnus Orregård, Majstigen 13
93152 Skellefteå

Kontakt:
Tel: +46706428048
E-post: This is a mailto link

Se all info