Nyheter från SF - Skogås BK - Badminton - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Lagmatcher mot anda länder innan Swedish Youth Games i Malmö, datum 13-14 september.
 
UTTAGNA SPELARE
 

Bulgarien Open, Sofia

(2018-08-12 20:45)
Tävlingen Bulgarien Open arrangeras mellan den 13-16 augusti. Sex svenska spelare är med i tävlingen.
 
Säsongens spelprogram för Badmintonligans grundserie är nu klart!
 
Börja säsongen på bästa sätt med utbildningar för era ledare, tränare och blivande tävlingsledare. Platser finns på Coach Level 1 i Täby och i Umeå. Utbildningshelgen på Bosön erbjuder kurser för alla.
 
Badminton Europe har idag genomfört lottningen till Europamästerskapen för mixat lag (herrar/damer). Kvalet spelas den 7-9 december 2018.
 
En del av våra U19-spelare väljer att tävla redan i början på augusti i Bulgarian Junior i Pazardzhik, då vissa behöver hitta formen och spela matcher inför Europamästerskapen om cirka en månad.
 
Ett bra genomfört läger av spelarna på U19-landslagslägret i Uppsala. Lägret gav tränarna en bra möjlighet att utvärdera dem och försöka hjälpa dem i sin utveckling.
 
Kristin Evernäs, förbundskapten för U17, är mycket nöjd med förra veckans landslagsläger i Trollhättan. Här sammanfattar hon lägret, berättar om träningsfokus och planeringen framöver.
 

Girlpower på Bosön

(2018-08-06 12:56)
 

Preliminär Seriepyramid

(2018-08-06 10:15)
 
Den europeiska badmintonorganisationen BEC (Badminton Europe Confederation) vill förbättra sin kommunikation. Hjälp dem genom att svara på en enkät.
 
Världsmästerskapen arrangeras mellan den 30 juli och den 5 augusti i Nanjing, Kina. De första omgångarna har börjat, och redan i de inledande matcherna har det blivit en del intressanta resultat. Här hittar du länkar till TV-sändning och resultat.
 
Landslagslägret i Uppsala för U19-spelare är i full gång. Lägret pågår från söndag den 29 augusti till fredag den 3 augusti.
 
Många svenska badmintonklubbar fortsätter att satsa danskt - både på spelar- och tränarsidan. Nu senast är det Fyrisfjädern som har gjort klart med en dansk huvudtränare: Rune Svenningsen.
 

Kontakt

Ordförande

Mia Lekberg
mia.lekberg@hotmail.se

 

Huvudtränare

Kristin Evernäs

k_evernaes@hotmail.com

 

Kontaktuppgifter styrelsen

 

öh 

bs

 

bob

vt

 

 

Banan

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Box 58
14221 Skogås

Kontakt:
Tel: 08-53538600 Hallen, 08-7711902 Klubben
E-post: kansli.skogasbk@gmail.com

Se all info