Hoppa till sidans innehåll

Bandypuls.se


Nedan hittar ni alla Västanfors träningsmatcher inför säsongen 2017/2018.
 
Han är ett av de större framtidsnamnen i svensk bandy – men en plats i en a-landslagstrupp var inte något som Martin Karlsson förväntat sig. – Jag läste att Svenne sagt att han hade ögonen på mig inför framtiden, men jag trodde väl inte att jag...
 
Tillbergas Robin Andersson trodde lagkompisen drev när han ringde och meddelade att Andersson var uttagen i landslaget – som en av fyra debutanter. – Då tänkte jag bara: "sluta dryga", jag orkade inte med honom, säger "Storken"
 
På söndagen presenterades säsongens första landslagstrupp. Däribland fanns tre framtidsnamn och en skräll. - Det är roligt att man kan utvecklas även om man inte är 20 år, säger Robin Redin.
 
På isen, där klubban får sköta snacket, älskar han att stå i blickfånget. Men mediernas strålkastarljus överlåter han gärna till någon annan – och det privata har han inget behov att prata om. – Folk är så nyfikna, säger David Karlsson, bäste...
 
Under söndagen meddelades den första truppen för herrlandslaget inför kommande säsong. Truppen har fokus mot lägret i Vetlanda i september och innehåller 32 spelare, varav tre debutanter.
 
Under midsommarafton blev det så klart. Klas Nordström, som lånades in från Hammarby under den gångna säsongen, är klar för spel i Västanfors under den kommande säsongen. Det meddelar lagets hemsida.
 
Tillberga har gjort klart med en ny spelare inför den kommande säsongen. Det är Eric Kvarnhamn, närmast från Västerås SK, som har skrivit på ett avtal som sträcker sig över hela nästa säsong. – Det känns kul och spännande att få möjligheten att...
 
I samband med IFK Vänersborgs ispremiär så spelar A-laget en uppvisningsmatch mot gamla klubbprofiler. På spelarlistan finns namn som Mats Fröberg, Markus Bergwall och Sami Laakkonen. – Jag ser fram emot detta, säger finländaren till klubbens...
 
Skiljenämnden gick på Martin Landströms linje. Nu stänger Vetlanda det kapitlet och väljer i stället att blicka framåt. – Det handlade om speltid och utveckling, säger Anders Freijd om den omtvistade klausulen i kontraktet.
 
Han fyllde 15 för bara några månader sedan. Nu tränar Johan Hannegård, som yngste spelare genom tiderna, med Hammarbys A-lag. – Att få debutera i elitserien förväntar jag mig inte, säger stortalangen.
 

Bandysport - din leverantör av bandyutrustning

Allmänhetens åkning

Banan är stängd för säsongen och öppnar åter november 2017.

Normalt Söndagar kl 10-15

Banan är dessutom öppen Mån-Fre 9-13 men utan snöröjning/ isvård.

Se exakta tider i bokningsschemat

 
Avgift: Alla över 6 år 20:- 
mynt eller sedlar i automaten alt. swish nr 1235895875.

Bokning  isbanan

Klicka på länken nedan för att se hur Billingens isbana är bokad: Bokade istider

Bokningar för skolor skicka e-post till This is a mailto link

Bandylekskolan - Skridskokul

Anmäl dig här Anmälningsformulär 

 

 

 

Följ Skövde bandy

Facebook
– Följ oss på Facebook
Twitter
– Följ oss på Twitter
Instagram
– Följ oss på Instagram
 
 

Sammarbetspartner

bingo-skovde
 
Billingens fritidsområde

Postadress:
Skövde BK - Bandy
Magnus Dagman, Sjövägen 5
54157 Skövde

Besöksadress:
Arne Sandbergs väg
54133 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link