Hoppa till sidans innehåll

Spelaravgifter och förmåner


Avgifter

Alla aktiva spelare och ledare betalar en medlemsavgift som ger medlemskap i klubben. Detta gäller även ledare.

Aktiva spelare betalar även en spelaravgift. Spelaravgiften ger dig tillträde till A-lagets matcher (gäller ungdom och juniorspelare), dina egna träningar och seriematcher etc., samt innebär att du omfattas av föreningens spelarförsäkring.

Utöver detta betalar även aktiva spelare från U 10 och uppåt en stödavgift som ger klubben 1000 till 1500 kr beroende på ålder. Denna kan betalas via försäljning av Idrottsrabatten alternativt genom friköp eller kombination av dessa.

Idrottsrabatten har blivit änu mer attraktiv med 10% på ett köp både på ICA Maxi och hos COOP Forum utöver alla andra erbjudanden från all typer av affärer. Med 10% på mataffärerna ”betalar” sig de 100 kr för rabatten direkt för en familj som handlar för runt 1000 kr mat vid något tillfälle och resterande rabatter blir en bonus

Avgifterna ska vara inbetalda senast den 30 september till BG 655-2756. Märk inbetalningen med spelarens namn och lag (ex U13).  Vid nya medlemmar eller nya familjemedlemskap skickas ett mail till This is a mailto link med namn och personnummer för samtliga familjemedlemmar. 

Vänta inte till sista dagen, utan hjälp oss att få ut de nya medlemskorten så snabbt som möjligt. Ditt gamla medlemskort gäller fram till 30 september.

Enlig föreningens stadgar §13 finns det möjlighet för spelare att dela upp betalningen av spelaravgiften. En tredjedel ska betalas under september och resterande del under december. Kontakta kansliet för att teckna överenskommelse om delbetalning.

Uppdaterad: 2016-09-13 12:39
Skribent: Skövde IK

 

Gräsroten

Sponsor

hockey academin

hockeyettan_logotyp_3

Statswehockey

Live arena

Postadress:
Skövde IK - Ishockey
Billingehovsvägen 5
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-43 63 70
Fax: 0500-48 21 17
E-post: This is a mailto link

Se all info