Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Hockeyförbundet


Idag kan vi presentera att Anders Lundberg blir ny Spelarutvecklingsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet samt ny förbundskapten för U16-landslaget.
 
Som Hockeykonsulent ansvarar du för ett utvecklingsområde bestående av ca 30 föreningar. Huvuduppdraget är att i nära samverkan med föreningarna utveckla svensk barn- ungdoms- och juniorishockey.
 
Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Kristina Bergstrand i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.
 

Årsmöten 2018

(2018-03-20 14:16)
Här finns en lista över utlysta årsmöten.
 
Biljetterna är släppta till Tre Kronors VM-förberedande matcher mot Slovakien i Norrköping 5 april och i Oskarshamn 6 april.
 
Biljetterna är släppta till Sweden Hockey Games som spelas i Södertälje och Stockholm under tiden den 26-29 april 2018.
 
Till och med 1 juni kan man söka bidrag ur Helge Berglunds stipendiestiftelse.
 
– Jag är stolt över här priset och det ger mig bara ännu mer kraft för framtiden Jag ska fortsätta kämpa för att vi ska få en jämställd idrott för alla – för det har vi inte i dag, säger han, efter att ha vunnit det fina priset.
 
 
 
Efter grundserien säsongen 2017/2018 står det klart att Växjö Lakers HC:s landslagsmålvakt Viktor Fasth får Honken Trophy.
 
Idag kan vi ta del av BRÅ-rapporten "Motverka otillåten påverkan på idrotten" som belyser problematik med hot, våld och andra typer av otillåten påverkan på det vi älskar mest, idrotten.
 

Tommy Boustedts krönika

(2018-03-09 15:00)
Många lag på olika nivåer kan vara vinnare. Framförallt så handlar det om att göra så bra ifrån sig som möjligt efter sina egna förutsättningar. För mig är det inte bara de som står högst upp på prispallen som är vinnare.
 
Jacob Olofsson, Timrå IK, tilldelas Guldgallret 2018 som säsongens bästa junior i HockeyAllsvenskan.
 
 

 

Gräsroten

Sponsor

hockey academin

hockeyettan_logotyp_3

Postadress:
Skövde IK - Ishockey
Billingehovsvägen 5
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-43 63 70
Fax: 0500-48 21 17
E-post: kansli@skovdeik.se

Se all info