Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter


På tisdagen 27 juni kör vi gemensam start från Myrängsskolan, Huddinge (https://kartor.eniro.se/m/YrtzB). Det finns 4, 6 och 8 km (alla svåra). Samling kl 18:00
 

PM Midsommarfirande 2017

(2017-06-21 22:09)
På fredag är det äntligen midsommarafton och Söders anordnar traditionsenligt firandet vid Tyresö Slott. Vi ses på torsdag för att förbereda firandet och bemannar de olika funktionerna under fredagen, ni hittar PM:et i denna artikel. Glad midsommar!
 
Jukola går utanför Joensuu i östra Finland nu till helgen (17-18 juni). I den här nyheten presenteras herrlaget som Söders ställer upp på startlinjen, samt annan information för dig som ska med på resan och för dig som tänkt följa tävlingen hemifrån.
 
I augusti arrangerar Söders tillsammans med OK Södertörn tävlingar vid Hemfosa. Till detta behöver vi fler funktionärer, just nu behövs bemanning till parkering, marka och arenabygge. Var med och skapa en riktigt bra tävling tillsammans med oss!
 
Nu är sommaren här och det är dags att avrunda vårterminen. Den 8/6 har vi gemensam sommaravslutning för alla barn- och ungdomsgrupper. Vi samlas klockan 18:00 vid Alby Friluftsgård. Välkomna!
 
Äntligen börjar de ljusa sommarkvällarna visa sig - vad passar då bättre än en torsdagsträning på Telegrafberget? Gunnar har lagt banor i varierande längd och svårighetsgrad. Alla är välkomna, samling 18:00 vid Alby!
 
Årsmötet gav styrelsen i uppdrag att förtydliga vad som täcks av tävlingsavgiften. Ett förtydligande finns i denna nyhet och kommer även att publiceras på sidan för medlemsansökan.
 
Efterlysning! Finns det några I klubben som skulle vilja lära sig hur Albyserveringen sköts. Roland behöver fler medhjälpare som kan sköta inköp, tvätt, lämna ut och ta emot kassan.
 
Efter fina insatser i helgen med två tredjeplatser ligger Felix Tiderman efter lite mindre än hälften av deltävlingarna trea i Svenska Cupen i klassen H17-20!
 
För den träningssugne kör vi långpass i morgon söndag 21 maj. Det blir dels på naturpasskontroller, dels i outforskad terräng.
 
Nytt år och nytt midsommararrangemang vid Tyresö Slott! För att kunna skapa ett riktigt bra midsommararrangemang så behöver vi din hjälp! Anmäl dig via klubbaktiviteter i Eventor.
 

2 st Sprint-DM-guld

(2017-05-14 19:18)
I onsdags (2017-05-10) gick sprint-DM av stapeln norr om stan. Attunda stod som arrangör i Sollentuna. Söders hängde in 2 medaljer, och dessa av ädlaste valör. Fredrik Glännerfors tog hem H16 och Kristina Bergstrand gjorde rent hus i D50.
 
Söders arrangerar Motionsorientering vid Alby friluftsgård torsdagen den 11 maj med anmälan öppen mellan 17 och 18.30. Det erbjuds banor i olika längd och svårighet, med eller utan tidtagning. Både medlemmar och övriga är välkomna!
 
Jukola går i Joensuu med anrika Kalevan Rasti som arrangörer. Söders har bokat för två herrlag på båten, men om fler visar intresse, både damer och herrar, försöker vi anmäla fler platser. Ordinarie anmälan till tävlingen går ut 10 maj.
 
Nej, tyvärr ingen dubbelseger för Söders på årets Tiomila som rubriken kanske antyder, men väl två lag i mål i såväl ungdomsklassen som herrklassen. Svårt, tufft men roligt var det samlade intrycket från de flesta som deltog.
 
12

 

 

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link