Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter


Nyhet från Ungdomsnyheter

Höstterminsstart för torsdagsträningar 24/8

(2017-08-16 10:00)
Den 24/8 startar torsdagsträningarna för alla knattar och ungdomar. Samling 18:00 vid Alby Friluftsgård. För vuxna som vill springa kan man springa ungdomsbanor i den mån det finns kartor. Missa inte heller ungdomsserien den 23/8. Välkomna!
 
Söders ansvarar för att vakta arenan natten mellan fredag och lördag, kan du hjälpa till med detta? Kontakta Matts Björke.
 
Efter fina insatser under EM i MTB-O i Frankrike får Felix representera Sverige ännu en gång. Denna gång under VM-tävlingarna i Litauen - Vi gratulerar Felix och önskar honom stort lycka till!
 
Det närmar sig tävlingarna och Söders ska ställa upp med minst 7 personer till viltavdrivning både lördag 19/8 och söndag 20/8. Vi saknar fortfarande frivilliga och behöver Din hjälp!
 
På tisdag 2017-08-08 drar orienteringsteknikträningen igång igen! 18:00 är det samling vid P i änden av Orhemsvägen (https://kartor.eniro.se/m/xRxlC).
 
Årets upplaga av O-ringen gick av stapeln i Värmland i trakterna kring Arvika. Efter de fem etapperna var det klart att Fredrik Glännefors segrat i klassen H15 - Stort grattis Fredrik!
 
Felix Tiderman står allt stadigare med fötterna i juniorlandslaget i MTB-O. När truppen till EM i Frankrike offentliggjordes tidigare i veckan fanns Felix bland de 4 som tagits ut för att representera Sverige i H20.
 
På tisdagen 27 juni kör vi gemensam start från Myrängsskolan, Huddinge (https://kartor.eniro.se/m/YrtzB). Det finns 4, 6 och 8 km (alla svåra). Samling kl 18:00
 

PM Midsommarfirande 2017

(2017-06-21 22:09)
På fredag är det äntligen midsommarafton och Söders anordnar traditionsenligt firandet vid Tyresö Slott. Vi ses på torsdag för att förbereda firandet och bemannar de olika funktionerna under fredagen, ni hittar PM:et i denna artikel. Glad midsommar!
 
Jukola går utanför Joensuu i östra Finland nu till helgen (17-18 juni). I den här nyheten presenteras herrlaget som Söders ställer upp på startlinjen, samt annan information för dig som ska med på resan och för dig som tänkt följa tävlingen hemifrån.
 
I augusti arrangerar Söders tillsammans med OK Södertörn tävlingar vid Hemfosa. Till detta behöver vi fler funktionärer, just nu behövs bemanning till parkering, marka och arenabygge. Var med och skapa en riktigt bra tävling tillsammans med oss!
 
Nu är sommaren här och det är dags att avrunda vårterminen. Den 8/6 har vi gemensam sommaravslutning för alla barn- och ungdomsgrupper. Vi samlas klockan 18:00 vid Alby Friluftsgård. Välkomna!
 
Äntligen börjar de ljusa sommarkvällarna visa sig - vad passar då bättre än en torsdagsträning på Telegrafberget? Gunnar har lagt banor i varierande längd och svårighetsgrad. Alla är välkomna, samling 18:00 vid Alby!
 
Årsmötet gav styrelsen i uppdrag att förtydliga vad som täcks av tävlingsavgiften. Ett förtydligande finns i denna nyhet och kommer även att publiceras på sidan för medlemsansökan.
 
Efterlysning! Finns det några I klubben som skulle vilja lära sig hur Albyserveringen sköts. Roland behöver fler medhjälpare som kan sköta inköp, tvätt, lämna ut och ta emot kassan.
 
12

 

 

EventorLogo_2

ALBY

Prova på orientering

Naturpasset

Utmärkt Förening

#soderssol

 

Postadress:
Söders-Tyresö
Box 94
13522 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link