Hoppa till sidans innehåll

Varmt välkommen till Södertälje Ridklubb!


1. Välj medlemskap

Priserna gäller kalenderåret 2018.

Junior (tom 18 år) 

250 kr

Senior

450 kr

Familjemedlemskap (gäller familjemedlemmar om max 4 st folkbokförda på samma adress)

700 kr


2. Betala in medlemsavgiften 

Uppge "Medlemskap (dvs junior, senior eller familj) år, för- och efternamn, personnummer" när du betalar valt medlemskap till:

  • Bankgiro nr: 5221 - 2867 eller
  • Swishnummer: 123 155 54 08 

3. Skicka in en medlemsansökan

Är du redan medlem i SRK ska du förnya ditt medlemskap genom att sända in ett mejl till This is a mailto link med följande information för den/de som medlemskapet ska gälla:

  • Vilken form av medlemskap som har betalats in för (junior/senior/familjemedlem) och vilket år som det ska gälla och om du betalat via bankgiro eller swish.
  • För- och efternamn på den som medlemskapet ska vara skrivet. Om under 18 år behövs även förälders namn. Om familjemedlemskap ange samtliga familjemedlemmar och deras respektive födelsedata. Endast personer skattskrivna på samma adress kan komma i fråga för familjemedlemskapet.
  • Personnummer (ÅÅÅÅMMDD-XXXX). Om under 18 år behövs även vårdnadshavares födelsedata. Om familjemedlemskap ange samtliga familjemedlemmar och deras respektive födelsedata. Endast personer skattskrivna på samma adress kan komma i fråga för familjemedlemskapet.
  • Telefon.Om under 18 år behövs även vårdnadshavares telefonnummer
  • Postadress och ort

Är du inte medlem i SRK, ansök om nytt medlemskap nedan.

Om du ska delta i några aktiviteter såsom ridskola, tävla eller träna i ridning, anses du vara aktiv medlem.

 

 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 08-55036100
Fax: 08-550 200 72
E-post: This is a mailto link