Hoppa till sidans innehåll

Därför ska du tävla för SRK


Därför ska du tävla för Södertälje Ridklubb.

Södertälje Ridklubbs vision är att vara en ledande förening inom svensk ridsport kännetecknad av stark klubbkänsla och ständig utveckling.

Viktigt för oss, är att du, ditt team och din fyrfota vän alltid känner dig som en del av SRK-teamet. Vi hälsar och hejar på varandra både i riktiga livet och online. Detta jobbar vi oavbrutet med genom olika aktiviteter som t.ex. medlemskvällar, kurser och clinics. Vi har också lag i alla divisioner i hoppning och dressyr där lagandan är bland det viktigaste, detta återspeglas ofta i resultatlistorna då vi ofta gör bra ifrån oss i de olika disciplinerna. Glada ryttare och glada hästar går hand i hand.

Förutom den ersättning vi ger klubbryttare för deltagande i lag, för individuella prestationer och representation på större tävlingar ordnade vi under 2017 en uppsjö av aktiviteter för våra medlemmar. Flera av dem är återkommande aktiviteter, men varje år så utvecklas reportoaren.

För 2018 har vi massor av aktiviteter planerade. Vi har ansökt om 11-12 tävlingar under året, samt att vi arrangerar Pay & Jump och Pay & Ride ca en gång i månaden. Utöver detta har vi avsuttna träffar och roliga clinics som SRK står för. SRK är klubben för dig som gillar när det händer saker!


Vill du veta mer om våra ersättningar, ska du klicka dig vidare hit. Vill du veta mer om ersättning så klickar du dig vidare här.  

PS. Är du ridskoleryttare och är intresserad av att tävla? Då kan du läsa mer om hur du gör, och vad det innebär att tävla med ridskolans hästar.

Uppdaterad: 2017-11-15 21:26
Skribent: Johanna Lillsunde
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till SRK - klubben med hjärtat på rätta stället.
Vi är en ideell förening med drygt 800 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare till elitryttare. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. Varmt välkommen till oss!

ÅRETS RIDSKOLA 2013

Bli medlem i SRK 
Swishnummer:
123 155 54 08
Bankgiro: 
5221 - 2867


Följ oss på Facebook! 

SRKs nyhetsbrev

 


Evenemang på SRK

Pay & jump på SRK

Pay & jump


Pay & ride

Pay & Ride

Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 08-55036100
Fax: 08-550 200 72
E-post: This is a mailto link