Hoppa till sidans innehåll

Södertälje RK - Ridsport

Loading

Nyheter

2016-07-19
I höst ska vi försöka köra en kurs på SRK. Skicka din intresseanmälan till This is a mailto link så får du mer information om upplägg och datum när det är bestämt.
 
2016-07-14
Nu är det semester och vår kanslist har semester. Du kan alltid komma i kontakt med verksamhetschefen om du har några frågor.
 
2016-07-06
Den 6 juli sa vi hejdå till Jankes. Han tog oss alla med storm och var en favorit hos många på SRK. Jankes hade problem med en hälta som trots många försök tyvärr inte gick at...
 
 
2016-06-23
Och en glimt in i framtiden...
 
2016-06-14
Nu kan du köpa klubbkläder till både dig själv och hästen. Vi har ett samarbeta med BG Buisness Promotion AB för oss ryttare. Du beställer via nätet och betalar i förskott.
 
2016-06-14
Nu på söndag är det dags för sista tillfället för Skötartroppen. Kom och ha kul med oss!

Händer på SRK

Välkommen till SRK

Södertälje Ridklubb vill främja gemenskap och utveckling för våra tävlingsryttare och ridskoleelever, utifrån våra värdeord som handlar om klubbkänsla, gemenskap, kunskap, respekt och öppenhet.

Vill du börja rida?

På ridskolan kan du börja  vid 4 års ålder utbilda dig upp till lätt tävlingsklass både i dressyr och hoppning. Teori om hästhållning ingår givetvis i utbildningen, liksom uteritter i de vackra omgivningarna.

Om Södertälje RK

Södertälje Ridklubb förfogar över två stora ridhus med premiumunderlag av fibersand, en rejäl utebana och ett flertal hagar. Vi driver ridskola, privatstall och har en tävlingsanläggning.

SRK

SRK är en mötesplats för människor och djur. Vi värdesätter gemenskap, kunskap och öppenhet. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. 

Vi är en ideell förening med drygt 800 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare, tävlingsryttare i lägre klasser upp till landslaget. På ridskolan tar vi emot 400 ryttare i veckan. 

Varmt välkommen till oss!


Följ oss på Facebook!Följ ridskolan på Facebook.


Evenemang på SRK

Pay & jump på SRK

Pay & jump
Slut för säsongen.
Tillbaka i höst


Pay & ride

Pay & ride
Slut för säsongen.
Tillbaka i höst.


Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 08-55036100
Fax: 08-550 200 72
E-post: This is a mailto link