Hoppa till sidans innehåll

Södertälje RK - Ridsport

Loading

Nyheter

2016-10-20
Nu har anmälan öppnat!
 
2016-10-20
Vi har fått en fantastisk möjlighet. En medlem från SRK får chansen att tillsammans med ca 20 andra ungdomar åka till Friends Arena och träffa dressyrstjärnan Patrik Kittel oc...
 
2016-10-18
Förberedelserna är i full gång och det är dags att ta reda på vilka som vill hjälpa till att arrangera denna julfest till häst. Det finns något för alla att hjälpa till med. J...
 
2016-10-17
Den 26 oktober finns det möjlighet att gå på clinic med A-tränarna Louise Haaga och Eva-Karin Oscarsson i Röda ridhuset på Strömsholm.
 
2016-10-11
Under höstlovet har vi en mängd aktiviteter. Kika in och se om något passar just dig.
 
2016-10-12
På höstlovet har du chansen att gå vår populära prova-på-voltige-kurs.

Händer på SRK

Välkommen till SRK

Södertälje Ridklubb vill främja gemenskap och utveckling för våra tävlingsryttare och ridskoleelever, utifrån våra värdeord som handlar om klubbkänsla, gemenskap, kunskap, respekt och öppenhet.

Vill du börja rida?

På ridskolan kan du börja vid 6 års ålder och utbilda dig upp till lätt tävlingsklass både i dressyr och hoppning. Teori om hästhållning ingår givetvis i utbildningen, liksom uteritter i de vackra omgivningarna.

Tävling & events

SRK är en av Sveriges flitigaste tävlingsarrangörer både för ponny och häst och mycket uppskattad inte minst för det skonsamma underlaget av fibersand och den hjärtliga stämningen.

SÖDERTÄLJE RIDKLUBB
En mötesplats för människor och djur. Vi värdesätter gemenskap, kunskap och öppenhet. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. 

Vi är en ideell förening med drygt 800 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare, tävlingsryttare i lägre klasser upp till landslaget.


Följ oss på Facebook!SRKs nyhetsbrev
Läs vårt senaste utskick


Evenemang på SRK

Pay & jump på SRK

Pay & jump
23 oktober


Pay & ride

Pay & ride
30 oktober


Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 08-55036100
Fax: 08-550 200 72
E-post: This is a mailto link