Hoppa till sidans innehåll

Södertälje RK - Ridsport

Loading

Nyheter

2016-09-21
Internationella banbyggaren Elio Travagliati bygger banorna på Södertäljehoppet Xmas Edition 1-4 december 2016. Elio bygger både internationellt och nationellt och varje år by...
 
2016-09-15
Den 2 oktober arrangerar Södertälje Ridklubb en hopptävling med klasser upp till 1,40. En satsning som kan göras tack vare ett samarbete med Volkswagen Transportbilar som har ...
 
2016-09-20
Nu är det dags för grönt kort kurs för dig som är mellan 13-18 år. Då vi har en stort tryck på grönt-kort-kurs har SRK-medlemmar förtur till platserna.
 
2016-09-20
Nu på söndag är det återigen dags för Pay & Jump! För att anmäla dig...
 

Händer på SRK

Välkommen till SRK

Södertälje Ridklubb vill främja gemenskap och utveckling för våra tävlingsryttare och ridskoleelever, utifrån våra värdeord som handlar om klubbkänsla, gemenskap, kunskap, respekt och öppenhet.

Vill du börja rida?

På ridskolan kan du börja vid 6 års ålder och utbilda dig upp till lätt tävlingsklass både i dressyr och hoppning. Teori om hästhållning ingår givetvis i utbildningen, liksom uteritter i de vackra omgivningarna.

Tävling & events

SRK är en av Sveriges flitigaste tävlingsarrangörer både för ponny och häst och mycket uppskattad inte minst för det skonsamma underlaget av fibersand och den hjärtliga stämningen.

SÖDERTÄLJE RIDKLUBB
En mötesplats för människor och djur. Vi värdesätter gemenskap, kunskap och öppenhet. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. 

Vi är en ideell förening med drygt 800 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare, tävlingsryttare i lägre klasser upp till landslaget.


Följ oss på Facebook!SRKs nyhetsbrev
Läs vårt senaste utskick


Evenemang på SRK

Pay & jump på SRK

Pay & jump
23 oktober


Pay & ride

Pay & ride
30 oktober


Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 08-55036100
Fax: 08-550 200 72
E-post: This is a mailto link