Hoppa till sidans innehåll

Södermanlands ishockeyförbund


Södermanlands Ishockeyförbund vill rikta ett stort tack till alla 31 målmedvetna, ambitiösa och talangfulla hockeytjejer som deltog vid Stålbucklancampen i Åker i söndags. Forza Södermanland!
 
– Äntligen! Så sammanfattade representanterna för de sex största lagidrotterna initiativet om Samsyn Södermanland.
 
Anmälningarna till Södermanlandsakademins första tre Skills Camp har formligen strömmat in men det finns fortfarande platser kvar. Varmt välkommen med din anmälan!
 
Ta chansen att köpa din egen matchtröja i Södermanlands vackra färger. En härlig julklapp till nära och kära eller som minne av din medverkan i TV-pucken eller Stålbucklan. Läs mer om hur du kan köpa denna unika tröja. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har sedan en tid tillbaka Clean Drink som ny samarbetspartner. Clean Drink är ett ungt företag som grundades av två brödrapar, varav det ena brödraparet har sina rötter i Södertälje. Läs mer nedan. Forza Södermanland!
 
Den 30 december 2017 startar Södermanlandsakademin. Först ut är en Skills Camp för årskull 05 i Åker Sportcentrum. Därefter följer camper för årskull 04 och årskull 06/07 i Nyköping. Mer information och länk till anmälan finns nedan. Välkomna!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har uppdaterat schemat för Stålbucklancampen i Åker Sportcentrum söndag den 10 december. Ny samlingstid klockan 09:00. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har kontrakterat tränarduon som ska agera huvudtränare respektive assisterande tränare för årskull 03 i TV-pucken 2018. Det handlar om Magnus Berg och Michael Johansson. Läs mer nedan. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund kallar nedanstående spelare till Stålbucklancamp för flickor födda årskull 02-04 i Åker Sportcentrum söndag den 10 december. OBS: Ny samlingstid klockan 09:00. Forza Södermanland!
 
Nu finns schema för de tre första dagarna av slutspelet i TV-pucken att ta del av. Läs mer om praktiska detaljer nedan. Forza Södermanland!
 
OBS: Ny samlingstid 28 oktober och ändrad avresedag till slutspelet i Göteborg! Mer information finns nedan. Forza Södermanland!
 
Ta tillfället i akt att sponsra Södermanlands TV-puckslag. Vi erbjuder en rad olika paket med goda exponeringsmöjligheter och inte minst möjligheten att stödja våra ambitiösa hockeytalanger. Nedan finns mer information. Forza Södermanland!
 
Stort grattis till Felicia Nordlund och Lova Blom som tagits ut till U18-landslagets elitcamp inför VM i Ryssland och Matteus Ward som är uttagen i U17-landslaget som ska spela VM i Kanada. Forza Södermanland!
 
För att det ska vara korrekta uppgifter i statistiken för TV-puckens slutspel vill förbundet att samtliga spelare i TV-puckstruppen skickar ett sms med aktuell längd och vikt till Thomas på 070-771 61 51. Forza Södermanland!
 
Södertälje Sportklubb bjuder lördag den 7 oktober in alla hockeyintresserade tjejer i Södermanland med omnejd till World Girl's Ice Hockey Weekend i Scaniarinken. Läs mer nedan. Varmt välkomna till en dag fylld av hockey!
 

KONTAKT UNGDOM

Lars Hymander
Ungdomsansvarig
070-630 40 32
This is a mailto link

Pelle Svensson
Utvecklingsansvarig
070-441 90 59
This is a mailto link

 GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Postadress:
Södertälje SK - Ishockey
Box 26
15121 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855420650
E-post: This is a mailto link

Se all info

HUVUDSPONSORER

 

SISU