Hoppa till sidans innehåll

Södermanlands ishockeyförbund


Södertälje SK bjuder in till sportlovscamp. Campen pågår från 26 februari till och med 1 mars uppdelat på olika grupper. Läs mer nedan. Forza Södermanland!
 
Nedanstående spelare har tagits ut till träningsmatch mot Stockholm den 17 februari i Farsta ishall. Samling 15:30. Läs mer nedan. Forza Södermland!
 
I dialog med domarnas representanter har Region Öst beslutat att erbjuda samtliga ishockeydomare, på alla nivåer i regionen, möjlighet att teckna ett kompletterande försäkringsskydd från och med säsongen 2018/2019. Mer info nedan.
 
Ta tillfället i akt att sponsra Södermanlands Stålbucklanlag. Vi erbjuder en rad olika paket med goda exponeringsmöjligheter och möjlighet att stödja våra ambitiösa hockeytalanger. Nedan finns mer information. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund kallar nedanstående spelare till TV-puckscamp för årskull 03 i Åker Sportcentrum lördag den 3 februari. Samling klockan 09:00. Forza Södermanland!
 
Välkommen till en rolig avslutning på Tre Kronor Hockeyskola Cup i Gnesta den 17 mars.
 

Tre Kronor Hockeyskola Cup

(2018-01-15 12:16)
Välkommen till en rolig avslutning på Tre Kronor Hockeyskola Cup i Gnesta den 17 mars.
 
Nedan finns information om spelaravgift för Stålbucklan samt önskemål om att få in spelarnas klädstorlekar snarast möjligt. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har tagit ut nedanstående trupp till slutspelet i Stålbucklan som spelas i Sundsvall med omnejd den 29 mars till 2 april 2018. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund vill skicka ett stort grattis till Lova Blom från Nyköping Hockey Ungdom som tagits ut i Sveriges U18-landslag till VM i Ryssland. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund vill rikta ett stort tack till alla 31 målmedvetna, ambitiösa och talangfulla hockeytjejer som deltog vid Stålbucklancampen i Åker i söndags. Forza Södermanland!
 
– Äntligen! Så sammanfattade representanterna för de sex största lagidrotterna initiativet om Samsyn Södermanland.
 
Anmälningarna till Södermanlandsakademins första Skills Camp har formligen strömmat in men det finns fortfarande platser kvar. Varmt välkommen med din anmälan!
 
Ta chansen att köpa din egen matchtröja i Södermanlands vackra färger. En härlig julklapp till nära och kära eller som minne av din medverkan i TV-pucken eller Stålbucklan. Läs mer om hur du kan köpa denna unika tröja. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har sedan en tid tillbaka Clean Drink som ny samarbetspartner. Clean Drink är ett ungt företag som grundades av två brödrapar, varav det ena brödraparet har sina rötter i Södertälje. Läs mer nedan. Forza Södermanland!
 

KONTAKT UNGDOM

Lars Hymander
Ungdomsansvarig
070-630 40 32
lars.hymander@sodertaljesk.se

Pelle Svensson
Utvecklingsansvarig
070-441 90 59
pelle.svensson@sodertaljesk.se

 GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Postadress:
Södertälje SK - Ishockey
Box 26
15121 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855420650
E-post: kansliet@sodertaljesk.se

Se all info

HUVUDSPONSORER

 

SISU