Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Norsborgs utegym invigdes

(2017-09-25 14:49)
I helgen invigdes Norsborgs utegym i Botkyrka kommun. På plats, förutom en massa barn och andra trevliga besökare, var våra projektledare i Norsborg/Hallunda, Chrishan Fernando och Victoria Escobar.
 
Från i år arrangeras Idrottens Dag på 30 platser i Sverige, en ny satsning från Riksidrottsförbundet. Onsdagen den 20 september var tusentals barn på plats på Farsta IP för att hitta sin idrott.
 
I helgen avslutades den årliga Forumveckan för Parasport på Beckomberga sim- och idrottshall med en prova på-dag. En som var på plats var Ossian, med familj, som Stockholmsidrotten träffade förra helgen under Idrottens Dag i Hagaparken.
 
Anläggningsbristen i Stockholmsdistriktet är en stor fråga för nästan alla idrotter. Torsdagen den 14 september var vår idrottskonsulent Martin Wiklund på plats i Skarpnäck, där Svenska Boxningsförbundet vill omvandla en teaterlokal till...
 
Pingisspelande tjejer och ledare träffades på Bosön tillsammans med oss på Stockholmsidrotten den 9 september för att utveckla sin träning och tankar kring ledarskap i föreningen. Samtalen utgick från Svensk Idrotts "strategi2025" och fokus under...
 
Nu har ni i er förening möjlighet att stärka er organisation och verksamhet tillfälligt, och samtidigt erbjuda någon en chans på arbetsmarknaden.
 
Fyller er förening 100 år under 2017, eller är den så gammal, att den redan har gjort det? Då har ni chansen att vara med och vinna 5 000 kronor, genom Stockholms Idrottshistoriska Förening.
 
Vi träffade fem barn som var på Idrottens dag i Hagaparken i dag. Vissa provade vår Parasport-bana, testade nya idrotter och sprang Prins Daniels lopp. Totalt visade idrottsföreningarna upp ett femtiotal idrotter!
 
Svensk Antidoping, Riksidrottsförbundet lanserar en webbaserad tipsfunktion, Dopingtips. Här kan vem som helst som misstänker dopingaktiviteter inom idrotten lämna information anonymt. Tipsaren kan också föra anonym dialog med Svensk Antidoping.
 
Hon är poet, skribent, fritidsledare, föreläsare och föredragshållare. Fredagen den 25 augusti höll Jordbrobon Mariama Jobe ett bejublat framträdande på Stockholmsidrottens första tjejkväll i Jordbro inför 200 deltagare om självkärlek och...
 
På Idrottens Dag i Hagaparken den 10 september kommer det finnas ett femtiotal idrotter att prova på. Stockholmsidrotten finns på plats för att lyfta hur vuxna kan stötta barn till ett livslångt idrottande och hur viktiga de är. Det kommer även...
 
Efter över 13 år på Stockholmsidrotten säger Anders Nissar, tack och adjö. – Jag har haft kul varje dag. När jag gått på fredagen har jag alltid längtat till måndag, ja, det är faktiskt sant, säger han. Den 22 augusti tackades han av på...
 
Sundbybergs Bangolfklubb har ökat antalet medlemmar från ett trettiotal till 300 sedan den nya äventyrsgolfbanan öppnades. För att göra drömmen möjlig för ett par år sedan vände sig föreningen till Stockholmsidrotten för att söka anläggningsstöd.
 

Happy Pride!

(2017-08-04 13:46)
I morgon är det dags för årets Pride Parade. Följ med oss ut på Stockholms gator och torg och fira kärleken, friheten, allas rätt att vara sig själva och att älska den de vill. Idrotten är till för alla. Alla är olika – olika är bra!
 
På lördag är det äntligen dags för årets Prideparad. Här nedan följer hålltider för alla er som ska gå med i tåget tillsammans med oss inom Svensk Idrott.
 

Genom att ange Sollentuna SS som din favoritförening så stödjer du Sollentuna Skridskosällskap varje gång du använder ditt spelkort på Svenska spel.

 

Bli medlem i Sollentuna Skridskosällskap

Dags att betala medlemsavgiften för 2016/2017

 

MEDLEMSAVGIFT för verksamhetsåret 2016-04-01 – 2017-03-31.

Medlem - 250:-Stödmedlem - 150:-Familj - 500:-

Sätts in på plusgiro 881643-1.

Medlem är den som är aktiv som åkare eller funktionär.

Stödmedlem är övriga medlemmar.

Familj, alla skrivna på samma adress. Uppge namn och personnummer på samtliga.

Medlemsregistret finns numera digitalt på RF:s Idrott online, därför måste vi ha personnummer på alla medlemmar.

Sida om norrvikens sjöisbana på facebook

 http://www.facebook.com/#!/norrvikenssjoisbana

där kommer du att hitta aktuell information om Sjöisbanan och vad som händer i skridskotullen när säsongen kommer igång. Det är en öppen grupp där alla kan lägga upp sina observationer, bilder, åktider med mera, bara att gå in och gilla.

Sollentuna Skridskosällskap På facebook.

 Nu finns Sollentuna Skridskosällskap på facebook, här är länken:http://www.facebook.com/#!/groups/142687639207315/.

Postadress:
Sollentuna SS - Skridsko
Vänortsstråket 31
19161 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +468964630
E-post: This is a mailto link

Se all info