Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i SSS


Sollentuna Skridskosällskap söker medlemmar!


-      Vi vill Utveckla vår verksamhet vid och på sjön Norrviken, tillsammans med Sollentuna Kanotsällskap och Sollentuna kommun planerar vi för nya lokaler vid Norrviken, ”Norrvikens Sjösportcentrum”.

-      Behålla och hitta nya möjligheter till parkering vid Skridskotullen.

-      Förbättra/förenkla möjligheten att åka kommunalt till Norrvikens Sjöisbana.

-      Få fler och bättre istider på Sollentunavallens bandyplan och Annex.

-      Få flera att åka skridskor oavsett ålder, som utflykt, motion eller tävling.

För att detta ska bli möjligt behöver vi kunna visa att vi är många som älskar att åka skridskor i alla dess former.

Fler medlemmar betyder att Sollentuna kommun, politiker, idrottsförbund och andra föreningar lyssnar på vad vi har att säga med lite större öron och mer respekt.

 

-      En annan fördel med att vara fler är att vi kan bemanna verksamheten vid Skridskotullen med fler medlemmar för bättre service.

 

Som medlem i Sollentuna Skridskosällskap…….

-.. får du möjlighet att köpa våra nya klubbkläder till 75% av fullpris.

-.. kan du under november, december, januari och februari åka med långfärdsskridskor på vår söndagsträning på Sollentunavallens bandyplan.

-.. kan du utan kostnad delta vid en av våra teknikkurser för långfärdsåkning på bandyplanen eller vid Sjöisbanan (pris 150kr).

-.. får du delta i våra träningar på Sollentunavallen och Östermalms IP med tillgång till våra tränare.(enbart för short track och hastighetsskridskor.

-..  kan du vara med i vår barmarksträning som pågår när det inte finns någon is, vid Sollentunavallen, Väsjöbacken eller vid skridskotullen.

-.. får du som barn och ungdom låna skridskor, klubbkläder och tävlingsdräkt mot en deposition, i våra träningsgrupper satsar vi på barn och ungdomar och uppmuntrar till att vara med vid tävlingar.

-.. får du tävlingslicens och anmälningsavgiften betald när du representerar klubben vid tävlingar, oavsett ålder.

-.. får du möjlighet att delta i vår föreningsverksamhet, möten, arrangera tävlingar, hjälpa till vid skridskotullen och vår träningsverksamhet.  

Under 2015/2016 hoppas vi kunna erbjuda ytterligare förmåner till våra medlemmar vid köp av bl.a. skridskon Siljan från Siljan Sport AB och andra skridskotillbehör.

 

MEDLEMSAVGIFT för verksamhetsåret 2015-04-01 – 2016-03-31.

Medlem: 250:-                     Stödmedlem: 150:-             Familj: 500:-

Medlemsavgiften sätts in på plusgiro 881643-1.

Medlem är den som är aktiv som åkare eller funktionär.

Stödmedlem är övriga medlemmar.

Familj, alla skrivna på samma adress. Uppge namn och personnummer på samtliga.

Medlemsregistret finns numera digitalt på RF:s Idrott online, därför måste vi ha personnummer på alla medlemmar, stödmedlemmar och familjemedlemmar.


Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Sollentuna SS - Skridsko
Vänortsstråket 31
19161 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +468964630
E-post: This is a mailto link

Se all info