Hoppa till sidans innehåll

Fyra stycken nya SM guld till Spårvägen

2018-03-26 19:47
Riktigt imponerande prestationer från samtliga av Spårvägens deltagare på årets Veteran SM.
  • Uppdaterad: 2018-03-26 19:47

Det spelades Veteran SM under den gångna helgen i Malmö. Spårvägen hade fem stycken som deltog, samtliga kom hem med minst en SM medalj.

Oskar Lundqvist spelade både singel och dubbel i V35. I singel blev det en vinst på walkover samt en förlust mot blivande guldmedaljören efter två hårda set. I dubbel spelade han med Johan Clausén. Det blev en vinst och en förlust i poolspelet. I slutspelet blev det vinst i kvartsfinalen, men de var tvungna att lämna Walkover i semifinalen. Resultat ett brons i dubbel.

Johan Clasén spelade singel i V40 och dubbel med Oskar i V35. I singel tog sig Johan ur poolen efter tre vinster. I slutspelet fick resan ett tråkigt avslut, i semifinalen vinner Johan första set. Men i det andra behöver Johan lämna walkover på grund av skada. Så denna gång blev det ett brons . I dubbel blev det ett brons.

Erik Ferenius spelade singel och dubbel i V50. I singel lyckades Erik vinna sin pool och gå vidare till slutspel. I slutspelet vann han sin kvartsfinal och i semin blev det stopp. I dubbel spelade han tillsammans med Magnus Nytell (Spånga), de vann sin pool. I semifinalen blev det en tresetare där Erik och Magnus kom ut som segrare. I finalen drog de på ännu en växel och vinner SM guld efter två raka set. Resultat ett guld och ett brons.

Kathryn Gärtner spelade både dubbel och mixed i V65. I dubbel spelade hon tillsammans med Carina Kruseborn (Skogås). Efter två säkra matcher och inget set förlorat så stog de som guldmedaljörer. I mixed spelade hon med Stefan Ohrås (Fridhems Racket Club). Där blev det tre säkra segrar och inget set förlorat, det resulterade till helgens andra SM guld för Kathryn.

Svante Sandegård spelade både singel och dubbel i V70. I singel blev det en vinst i två raka, samt två förluster efter jämna tresetare. Det resulterade i ett brons. I dubbel spelade Svante tillsammans med Bertil Forslund (Arvidsjaur). Det blev tre säkra vinster utan att tappa något set. Det resulterade i ett SM guld.

Resultatet från våra riktigt duktiga spelare blev fyra guld och fyra brons.

Stort grattis till samtliga SM medaljörer!

 

Mer resultat kan ni se HÄR!

Skribent: Robin Lundgren

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp

 

Logga IDAB


 Lorenzon & Manheimer logotyp


logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

JBR Bygg


enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: This is a mailto link

Se all info