Hoppa till sidans innehåll

Näst sista seriehelgen för Div 1-3

2018-03-13 19:00
Nu börjar det närma sig slutet för seniorserien för denna gång.
  • Uppdaterad: 2018-03-13 19:00

Under helgen så spelades det näst sista seriesammandraget för Div 1-3.

Div 1

Laget spelade ute i Kista under helgens sammandrag. Det blev en tuff lördag för laget med tre stycken lagmatcher. Som tur är så var det ett starkt gäng på plats som gjorde det bästa av situationen. I första matchen så stod Sollentuna som motståndare. Matchen slutade oavgjord 4-4. I den andra matchen så blev även den oavgjord med siffrorna 4-4. Men laget ville avsluta sista matchen på topp och drog upp växeln. I den tredje matchen mot Kista så blev det en klar vinst med 7-1. Laget firade dagen med glass.

Spelare: Thomas Csiffary, Daniel Collin, Krittaphat (First)Thiapwacha, Oskar Lundqvist, Fabian Bergman-Karlsson, Ann Elfqvist, Cecilia Lunell, Linda Bjerneling

Resultat kan ni se HÄR!

Div 2

Denna gång spelades sammandraget i Södertälje. Det var två lagmatcher på schemat. Den första matchen var mot hemmalaget Södertälje. Där matchen slutade med 1-7 i matcher, samt en ryggskada. Match nummer två var mot serieledarna BMK Göta, Matchen slutade med en förlust 2-6 i matcher. Det blev en tuff helg för spelarna som både kämpade med skador och sjukdom.

Spelare: Karl Andersson, Teodor Atterström, Svante Sandblom. Anton Hultman, Victor Wong, Petra Lundqvist, Lina Cao Zhang.

Resultat kan ni se HÄR!

Div 3

Det blev en resa för Div 3 laget som denna gång fick ta sig upp till Falun för spel. De åkte upp redan under fredagen och övernattade inför lördagens spel. Detta sammandrag innehöll två stycken lagmatcher. Den första matchen blev det vinst med 5-3 mot Västerås. I den andra matchen så blev det samma resultat som i den första. Denna gång mot Enånger.

Spelare: Filip Karlborg, Otto Henningsson, Oliver Edholm, Daniel Skott, Theodor Hylander, Julia Rosengren, Alexandra Goede

Resultat kan ni se HÄR!

Skribent: Robin Lundgren

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp 

 

caperio_logo_red kopia

 

Logga IDAB


 Lorenzon & Manheimer logotyp


logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

JBR Bygg


enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: This is a mailto link

Se all info